x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

24 Aug 2006   •   00:00

PREZENTARE DE MODA - Rochii de seara, marca Ana Zdravcu

Multe vedete se lasa de meserie pentru a profesa intr-un domeniu care le atrage mai mult. La fel a facut si Ana Zdravcu, creator de moda al casei Heliotrop, care a lasat informatica pentru designul vestimentar. Ea a lansat recent o noua colectie de rochii de seara inspirandu-se din… maneca rochiilor de epoca. Cu alte cuvinte, acesta a fost asul din maneca al designerului! Colectia a fost prezentata in premiera la Summer Fashion Festival si s-a bucurat de un real succes. Pentru sezonul toamna-iarna, Ana lucreaza la o noua colectie de deux-pices-uri si mantouri. (C.I.)

ORIGINALI - Pe bicicleta, la festival

Baietii din trupa Alb Negru se intorc pe scena festivalului Mamaia, de aceasta data la Sectiunea Creatie. Nu doar cu piesa "Muza mea", ci si cu o bicicleta foarte veche. Kamara este cel care a achizitionat "obiectul", despre pe care spune ca "este un model vechi, care are de fapt trei roti si pe care am incercat sa il modernizez cu diverse accesorii". Kamara a facut un pariu cu prietenii sai: daca vor castiga, se va intoarce la Bucuresti pe bicicleta cu pricina. (Dana Cobuz)

CONCERT ROCK - Trupa cu greutate la Arad

Uriah Heep vine pentru a treia oara in Romania. Incarcati si sufleteste, dar si cu bagaje: numai cele excedentare cantaresc 300 de kilograme! Membrii trupei sosesc cu avionul de la Londra la Budapesta, de unde vor fi transportati cu un autocar de lux, in Romania, la Arad, si vor fi cazati la Hotelul Continental, unde vor sustine o conferinta de presa. Rockerii britanici vor canta la Arad sambata, pe scena amenajata in zona strandului "Neptun". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden