x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

21 Aug 2006   •   00:00

IAR A COMIS-O! - Eugen, la al treilea mariaj

Eugen Mihaescu, chitaristul si compozitorul trupei Krypton, s-a casatorit, sambata, cu Melania, blonda pe care a cunoscut-o in urma cu cateva luni la o cabana. Cununia religioasa a avut loc ieri la Biserica Sf. Ilie din Rahova, iar petrecerea s-a tinut la Restaurantul "La Pechea". Eugen este la a treia casatorie, de prima sotie despartindu-se din cauza scenelor ei de gelozie, iar de cea de-a doua, stirista Catalina Mocanu, cam din acelasi motiv.

"ARD IN FLACARI" - Lesko, o soferita imprudenta

Nonconformista Ana Lesko recunoaste ca nu intotdeauna conduce regulamentar: "Uneori ma grabesc sa ajung la spectacole si accelerez sau intru in depasiri neregulamentare. Insa nu am avut probleme cu agentii de circulatie. Chiar daca m-ar opri, le-as darui un album si sunt convinsa ca as scapa fara amenda. Cam asa procedeaza toti solistii".

TALENT ASCUNS - Simona Nae canta la harpa

Solista Simona Nae, cea care anul acesta a dat lovitura cu piesa "Coji de portocale", spune ca in copilarie a avut un mare vis, acela de a invata sa cante la harpa: "Din pacate, instrumentul era prea mare pentru mine, asa ca ani buni am fost nevoita sa invat doar teorie. In anii de scoala, dar si de liceu, am obtinut numeroase premii la concursurile de muzica usoara si harpa. Dar si pianul ma atrage, iar cand ma simt obosita sau trista, cant la el".

MUZICA FADO - Dolce Pontes, concert la Bucuresti

Solista portugheza Dolce Pontes, considerata succesoarea de drept a extraordinarei cantarete Amalia Rodriques, sufletul muzicii fado, va sustine un recital la data de 14 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele, cu preturi cuprinse intre 60 si 150 RON, au fost puse in vanzare la Sala Palatului, Teatrul National, Carrefour Orhideea, dar si la casele de bilete ale vreaubilet.ro din Unirea Shopping Center.

Grupaj realizat de Simona Ecovoiu

×
Subiecte în articol: antimonden