x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

31 Mar 2006   •   00:00

Special - Loredana la penitenciar

Albumul "Jamparalele", lansat recent de Loredana, se bucura de o promovare total neobisnuita. Nonconformista solista si-a dorit ca, in postul Pastilor, sa faca un gest deosebit, asa ca s-a mutat cu instalatie de sonorizare si microfon la Penitenciarul Targsor din judetul Prahova. Acum doua zile, in fata a peste 500 de suflete adunate in singura inchisoare de femei din Romania, interpreta a sustinut un concert special, caritabil. (Dana Cobuz)

Discurs - Selesi, pe albumul Body&Soul

Trupa Body&Soul pregateste un nou material discografic. Cum George, Florin si Laurentiu pun suflet in tot ceea ce fac, nu vor renunta nici de aceasta data sa-si rasplateasca fanii cu cateva surprize. Pentru proiectul cu pricina, interpretii l-au cooptat in echipa pe Cosmin Selesi, care si-a "imprumutat" vocea pentru una dintre piesele de pe album: "Il cunoastem de mai mult timp pe Cosmin si ne-am gandit ca ar fi interesanta o colaborare. El va deschide prima melodie cu un discurs haios".

1 Aprilie - Concert Cargo, la Timisoara

Caravana TVR 50 va poposi in cele mai mari orase ale tarii. Prima destinatie, in zilele de 31 martie-2 aprilie, in Timisoara. Vor sustine recitaluri Phoenix, Cargo si Activ, prezentatorii spectacolului fiind Iuliana Tudor, Radu Naum si Catalin Maruta. Concertul sustinut de Cargo va fi transmis in direct, de TVR 2, maine, de la orele 17:00. Duminica, tot de la orele 17:00, dar pe TVR 1, va fi transmis in direct show-ul din Piata Operei din Timisoara, cand vor fi oferite trofee unor personalitati precum Sanda Taranu, Marius Teicu, Florin Calinescu si trupei Phoenix.

Ambat - Elena a slabit 16 kilograme

Dupa ce s-a retras din trupa Ho-ra, alaturandu-se celor patru componenti ai formatiei RAZA, Dan Ionescu, George Patranoiu, Ovidiu Condrea si Vlady Sateanu, Elena si-a propus sa si slabeasca. Dupa o dieta bazata pe legume, branzeturi slabe, carne fiarta si multe lichide, dar si dupa multe ore de sport, cantareata a reusit sa scape de 16 kilograme.
×
Subiecte în articol: antimonden