x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

11 Apr 2005   •   00:00


  • 12 aprilie 2005
  • Nicola se imbraca in piele de ponei si de sarpe

    Artista Nicola este o mare admiratoare a hainelor din piele si, de fiecare data cand are prilejul, artista isi imbogateste colectia. Ultima sa achizitie este o superba scurta din piele de sarpe, de care este foarte mandra. "Am o prietena care imi lucreaza astfel de haine. Mi-am cumparat pielea si i-am dat-o ei sa mi-o faca. Abia astept s-o port. Probabil ca voi aparea prima oara cu ea in urmatorul meu videoclip", a declarat cantareata. O singura problema are Nicola cand isi cumpara hainele din piele. Fiica sa, Maria, care se revolta de fiecare data cand mama ei isi cumpara haine confectionate din pielea unor animale. "Fiica-mea este o iubitoare a animalelor si, de cate ori vin cu ceva nou, face mare scandal. Cand mi-am cumparat o haina din piele de ponei, Maria a vrut sa mi-o rupa. Am reusit sa o conving ca nu am facut nimic rau atunci cand am cumparat-o, dar m-a rugat sa nu mai dau banii pe asa ceva. Bineinteles ca i-am promis, dar nu m-am putut tine de cuvant", a spus Nicola. Artista are o "piele" scumpa, daca luam in considerare intreaga sa colectie: o pereche de pantaloni, o fusta, o haina din piele de ponei (doar ultima piesa costa 1.000 de euro) si o scurta din piele de sarpe. (Adrian Vaduva)

    Cristina Rus are salariu de 5.000 de euro pe luna

    Cristinei Rus (ex-Blondy) ii merge struna, din punct de vedere financiar. Job-ul obtinut la Prima Tv, acela de prezentatoare a emisiunii Euro Tombola, i-a adus blondei un venit lunar de 5.000 de euro. Probabil ca aceasta suma frumusica a obtinut-o, pe vremuri, din cantari, in cateva luni bune de turnee. Dar nici munca ei nu este tocmai usoara, caci, pe langa faptul ca duminica seara anunta castigatorii, in fiecare zi de luni trebuie sa inmaneze premiile, pe care le testeaza musai inainte, in cazul masinilor si a televizoarelor, iar banutii ii numara personal. De la debutul emisiunii i-au trecut prin mana in jur de 45 de miliarde de lei. In acest caz, ne intrebam daca pentru Rus mai renteaza sa cante. (Simona Ecovoiu)

    Lui Brenciu i s-a furat cheia de la vestiar

    Horia Brenciu, despre care inca nu stim daca va mai aparea pe micile ecrane, tocmai a revenit dintr-o vacanta petrecuta la prietenii lui din America. La intoarcere, a constatat cu stupoare ca nu-si mai gaseste cheia de la vestiarul salii de fitness, unde are abonament: "M-au furat, e clar! Cineva mi-a furat cheia. Acum trebuie sa sparg usa. Inteleg sa ti se sterpeleasca cheia de la masina sau de la casa, dar de la vestiar e chiar penibil". (Simona Ecovoiu)

    Flora Nastase a primit un inel cu briliante de 30.000 de euro

    Desi nu-i statea mintea la maritis, designerul de blanuri Flora Nastase are un pretendent. Si nu e vorba despre un Neica-Nimeni, ci despre Dieter, un neamt de vita nobila, pe care l-a cunoscut in casa unei prietene din Dusseldorff si care i-a oferit deja iubitei sale un pretios inel: "Este o bijuterie veche, de familie, care are doua briliante, model Chevalliere, a carui valoare se ridica la 30.000 de euro". Flora inca nu i-a dat un raspuns clar, desi neamtul a avertizat-o ca nu-si poate permite sa astepte prea mult timp. (Simona Ecovoiu)

    Mii de rusi vor la Spitalul de Urgenta

    Trupa Spitalul de Urgenta are lipici la rusi. Dupa ce anul trecut rockerii bucuresteni au sustinut concerte in cluburile de noapte din Moscova si Sankt-Petersburg, se pare ca Helciug&Co i-au cucerit definitiv pe slavi. Cum rusii sunt innebuniti dupa muzica Spitalului, la sfarsitul lunii mai muzicienii romani vor sustine o serie de concerte, de aceasta data in sali de peste patru mii de locuri. (Adrian Vaduva)

    PICANT

    Solistul din Hara, Flavius Buzila, si-a pierdut identitatea! Un telespectator al emisiunii "Oala sub Presiune" i s-a adresat cu "Dl Hara". (D.C.)

    Luminita si Sistem pleaca in turneu de promovare in Grecia, Cipru, Malta si Israel. Ei vor trimite si CD-uri la 500 de posturi radio si tv europene. (D.C.)

    In adolescenta, Andrei Gheorghe a avut multe joburi sezoniere: ingrijitor de teren de tenis, receptioner, salvamar, ajutor de sofer. (D.C.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden piele