x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

06 Apr 2005   •   00:00


  • 7 aprilie 2005
  • Oana de la Activ face afaceri imobiliare

    Jumatatea feminina a trupei dance Activ, Oana (foto), a decis ca e timpul pentru a-si asigura batranetile. Asa ca timisoreanca este hotarata sa se apuce de afaceri. Prin urmare, cantareata si-a vandut masina, iar banii obtinuti ii va investi in imobiliare. "Cred ca terenurile reprezinta cea mai buna solutie. Cu siguranta ca preturile la case vor creste in perioada imediat urmatoare, mai ales ca peste aproximativ doi ani vom intra in Uniunea Europeana", si-a explicat alegerea artista. Cu toate acestea, Oana a dovedit ca tine cont si de pataniile altora. Pentru a nu i se intampla precum ungurilor care, inainte de a intra in UE, au cumparat la greu locuinte, de care acum nu mai pot scapa decat la un pret mai mic decat cel de achizitie, "activa" isi va lua si unele masuri de siguranta. (Adrian Vaduva)

    Gabriel Dorobantu, vecin la Cornu cu Nastase

    Interpretul Gabriel Dorobantu si-a mutat resedinta la Cornu, fiind inconjurat de vecini marca VIP, printre care il amintim si pe Adrian Nastase. Gabi nu vrea sa-si vanda apartamentul cu doua camere din cartierul Drumul Taberei, caci, spune el: "E bine sa ai unde sa tragi si in Capitala". In scurta vreme, solistul intentioneaza sa revina in atentia fanilor cu o carte, in care a adunat cele mai amuzante scrisori de la admiratoare, dar si cu un album de muzica latino. Gabi spune ca toate fanele lui sunt seduse si abandonate. Evident, nu de el. "Pentru aceste femei am cantat mereu. Acestea ma iubesc." (Simona Ecovoiu)

    Cotabita n-o vrea pe Luciu in videoclip

    Cantaretii se inghesuie care mai de care s-o aduca pe Nicoleta Luciu in videoclipurile lor. Singurii care fac exceptie (pana acum) sunt membrii trupei VH2, care lucreaza la un clip cu nume sugestiv: "Departe de noi". O varianta intermediara se difuzeaza deja la sfarsitul fiecarui episod din "Numai iubirea". Intrebat daca vor coopta in echipa un personaj feminin, Mihai Pocorschi ne-a declarat: "In nici un caz nu va fi Nicoleta din «Veta»!". Piesa amintita va fi primul single extras de pe noul lor album, care se va intitula "2 VH2" sau "2 de la VH2" si pe care artistii spera sa-l poata lansa luna viitoare. "Dar stiti cum e: omul propune si Dumnezeu dispune", a mai adaugat Mihai Pocorschi. (Catalina Iancu)

    Ooops! a facut playback desi vantul batea cu 100 km/h

    De obicei, cand semneaza un contract, nici organizatorii si nici vedetele nu prea se gandesc ca vremea le-ar putea juca feste. Banu’ conteaza! De pilda, zilele trecute, trupa de fete Ooops! a fost invitata sa sustina un recital la "Cupa Alba de Schi", taman in varf de munte, undeva in Parang. Au ajuns, cu telescaunul, la altitudinea de 2.100 m si, cand sa-si inceapa cantarea, vantul s-a intetit, ajungand la o viteza de 100 km/h. Au "interpretat" o melodie (cu ajutorul CD-ului, bineinteles) si nici ca s-ar fi mutat din loc daca spectatorii nu s-ar fi imprastiat care incotro. Spectacolul a fost amanat pana a doua zi. (Simona Ecovoiu)

    Millenium, promovata prin Directia 5

    Trupa moldoveneasca Millenium revine pe scenele de la noi intr-o noua formula si cu o strategie de promovare bine pusa la punct. Pentru ca moldovenii il au ca impresar pe Dan Maciuca, ei vor sustine concerte alaturi de o trupa in voga, Directia 5. Millenium va incepe in curand si promovarea la radio a piesei "Tabloul de pe sticla", cu care a participat la selectia nationala pentru Eurovision de la Chisinau. In Romania, Dan Maciuca, impresarul, colaboreaza cu artisti importanti, printre care Anna Lesko, Iris, Holograf, Spitalul de Urgenta, Sarmalele Reci, asa ca nu este exclus sa-i vedem pe moldoveni cantand pe aceeasi scena cu ei. (Dana Ciobanu)

    picant

    Pavel Stratan nu a renuntat la sport nici in timpul turneului pe care l-a avut in Romania. In loc de mic dejun, el "serveste" exercitii de fitness. (D.C.)

    Anna Lesko a oprit deunazi la benzinaria Baneasa pentru a-si face plinul la masina. Numai ca n-a pus mana pe furtun, cerand ajutoare. (S.E.)

    Desi se zvonea ca spectacolul de maine, de la ora 19:00, de la Sala Palatului, nu va mai avea loc, celebrul Joe Zawinul va fi prezent la show-ul de jazz. (S.E.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden