x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

05 Apr 2005   •   00:00


  • 6 aprilie 2005
  • Nicoleta Luciu, o mireasa de 900 $

    Designerul Casei de moda "Vili", Liza Panait, a prezentat luni, la World Trade Plaza, colectia de primavara-vara, intitulata "Simfonie". Muzica a fost asigurata de celebrul instrumentist Marius Mihalache, acompaniat fiind de sotia lui, Mirela. Manechinele au defilat pe scena acoperita cu rachita in cele 80 de tinute, stilul hippie si gipsy. Costumatiile, realizate in timp-record, au fost din in, chantung, tafta si tul brodat. Rochia de mireasa, in valoare de 900 de dolari, a fost imbracata de Nicoleta Luciu (foto). Iubitul ei, Dinu Maxer, n-a fost prezent la eveniment, probabil pentru a nu i se deschide apetitul pentru insuratoare. La eveniment a aparut si hair-stylist-ul Marian Darta. Numai el putea sa vina imbracat in pijama, de parca ar fi scapat de la Spitalul 9! (Simona Ecovoiu)

    Vali Craciunescu face spoturi la hartie igienica

    De curand, Vali Craciunescu a semnat contractul pentru a deveni imaginea unei firme producatoare de hartie igienica. "In sfarsit am semnat si cred ca pe la jumatatea verii vor aparea si primele spoturi filmate cu mine", a declarat ex-componentul trupei Spitalul de Urgenta. De asemenea, el a adaugat ca de Pasti va aparea pe piata primul sau album solo. Interesant este ca desi nu are nici un CD aparut, Craciunescu nu duce lipsa de propuneri pentru concerte. Iar la vara, "in proportie de 99%", muzicianul va sustine cateva recitaluri chiar si in afara granitelor. (Adrian Vaduva)

    Turcii de la Fire of Anatolia au ramas fara Andreea Marin

    Trupa de dans de talie internationala Fire of Anatolia revine in Romania cu doua spectacole ce vor avea loc in zilele de 11 si 12 mai, la Sala Palatului. Liderul trupei Fire of Anatolia (Turcia), Mustafa Erdogan, a anuntat, in cadrul conferintei de presa, ca la viitorul sau proiect vrea sa lucreze si cu dansatori romani. Daca show-ul ce s-a desfasurat in urma cu doua luni, la Bucuresti, a fost prezentat de Andreea Marin, de data aceasta, directorul general Omnis, Tudor Chitu, nu va mai apela la serviciile ei: "Nu mai vreau nici o vedeta care sa prezinte dansatorii turci, se vor prezenta singuri". (Simona Ecovoiu)

    Daniel Buzdugan a prezentat moda pentru liceeni

    Camelia Ilie, fosta Miss Romania 1992, a revenit, de curand, in lumea show-bizz-ului autohton. Impreuna cu o buna prietena, Adelina Ignat, Camelia a reusit sa organizeze primul show de moda exclusiv pentru adolescenti. Articolele vestimentare ale creatoarei Nicoleta Tanasescu au fost prezentate numai de liceeni, iar Daniel Buzdugan, amfitrionul spectacolului, s-a aflat pentru prima data in postura de prezentator al unui show de moda. De altfel, dupa cum singur a spus, pentru el, "moda e atunci cand pantalonii de anul trecut imi vin si anul acesta". (R.I.A.)

    Fratii "RAFMAN", confundati cu teroristii

    Cei doi frati, componenti ai trupei RAFMAN, Manuel si Rafael, au filmat zilele trecute un nou videoclip, in regia lui Bogdan Jianu. Piesa se numeste "Linistea ta - 10 viteze", iar filmarile s-au desfasurat in trei locatii, printre care si Aeroportul Otopeni. Cei doi RAFMAN au avut de-a face cu fortele de ordine din aeroport, care i-au banuit a fi teroristi. La look-ul lor, nici ca te puteai gandi la altceva! Clipul va fi difuzat incepand cu data de 10 aprilie. (Simona Ecovoiu)

    PICANT

    Kitty Cepraga sustine ca relatia ei cu italianul Cristiano Malgioglio este una strict profesionala, mai ales ca personajul amintit ar fi homosexual declarat. (C.I.)

    Divertisii ii dau lui Jojo numai roluri de prostanaca. Recent, blondina a intruchipat o pioniera care s-a cuplat cu primarul. (C.I.)

    Cristina Rus s-a numarat printre fericitele VIP-uri care au stat la palavre cu Armand Assante. Actorul italian se afla de cateva zile in Romania. (C.I.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden