x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

04 Apr 2005   •   00:00


  • 5 aprilie 2005
  • Cristina Rus a debutat solo

    Cele doua Blondy s-au despartit cu scandal, in stil italian, dar asta nu inseamna ca nu le merge bine din punct de vedere profesional. In timp ce fosta ei colega, Andreea Banica, a inregistrat, alaturi de alte doua blondine si Laurentiu Duta (3rei Sud-Est), primul ei videoclip solo, Cristina Rus (foto) scoate si ea AS-ul din maneca. Solista a inregistrat melodia pop dance "Te voi iubi", pe care a cantat-o, in premiera, duminica seara, la Prima TV: "Textul melodiei este scris de mine. M-am chinuit doua saptamani, caci nu prea am avut inspiratie, insa sunt buna la poezii. Am hotarat sa nu mai comentez pe seama fostei mele colege de trupa, caci nu se stie niciodata ce se intampla in viata. Poate, candva, vom forma din nou un duet. Sper ca si ea sa-mi urmeze exemplul si sa nu ma mai vorbeasca pe la spate". (Simona Ecovoiu)

    Fizz face afaceri cu articole de plaja

    Nonconformistul Fizz, cel care zilele trecute a implinit varsta de 28 de ani, continua seria afacerilor. Asadar, acesta a anuntat ca-si va deschide si o casa de moda ce-i va purta numele, articolele vestimentare promovate fiind cele stil sport: "Fizz nu mai este un nume, ci un brand pe care vreau sa-l folosesc si in moda. Peste vreo trei saptamani voi da drumul la afacere. Vara aceasta promovez articole de sport pentru fete si pentru baieti, dar si articole de plaja". (Simona Ecovoiu)

    Diana Munteanu nu mai vrea la solar

    Timp de vreo cativa ani, Diana Munteanu s-a "prajit" la solar cel putin o data pe saptamana. Desi parul blond nu se "asorteaza" cu o piele inchisa la culoare, VJ-ita de la MTV era obsedata sa se bronzeze, indiferent daca facea acest lucru pe cale naturala sau cu ajutorul aparatelor. Pana nu de mult, aceasta expunere in mod excesiv ii dadea un aer de pui uitat in cuptor. In sfarsit, Diana a renuntat sa se innegreasca mai mult decat e cazul. Si chiar ii sta mai bine. Pana la urma, se pare ca a inteles ca nu face bine la sanatate. (Catalina Iancu)

    PICANT

    Printesa Brianna Caradja nu era multumita de look-ul ei, indeosebi de lungimea podoabei capilare. A apelat la extensii de par aduse taman din India. Asta dupa ce ani buni a purtat zeci de codite impletite in stil afro. Nonconformista, ca de obicei. (S.E.)

    Dan Bittman cica ar vrea sa se insoare, dar ii e cam lene. In caz ca se va razgandi, Loredana Groza s-a oferit sa-l naseasca. Bittman, tata a doi copii, nu se grabeste s-o duca pe Liliana Stefan, iubita lui, la altar. Oare ce o astepta? (S.E.)

    Cabral zice ca nu da doi bani pe ziaristii care l-au cuplat cu tot felul de muieri. El a infirmat zvonul cum ca s-ar fi indragostit de vestita Pink, alaturi de care a jucat de curand intr-un film. Cabral e liber, asa ca e hotarat sa-si traiasca viata la maximum. (S.E.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden