x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

31 Mar 2005   •   00:00

  • 1 aprilie 2005

  • Fan darnic - A primit o chitara


    Stefan Banica (foto) a pornit cu "Veta" prin turneu. Prima oprire a facut-o la Iasi, la Teatrul National "Vasile Alecsandri", unde solistul a stat blocat mai bine de o ora dupa terminarea concertului, din cauza fanilor care s-au napustit asupra lui pentru autografe. Unul dintre "colectionarii" de semnaturi si CD-uri ale artistului i-a dat lui Banica o chitara clasica. Acesta, crezand ca admiratorul vrea un autograf, si-a scris numele pe chitara, dupa care i-a inapoiat-o. Nu mica i-a fost mirarea cand a constatat ca fanul sau tocmai ii facuse cadou instrumentul. Banica Jr isi continua concertele in Ploiesti, Brasov, Sibiu, Cluj, Arad, Bucuresti si Craiova. (R.I.A.)

    Vali Vijelie ii cumpara sotiei un jeep la mana a doua

    Oricati bani ar castiga manelistii din nunti, botezuri si inmormantari, tot sunt oameni economi. Vali Vijelie e un bun exemplu in acest sens. Manelistul ar vrea sa-si cadoriseasca nevasta cu un jeep. Frumos de pica, pe numele lui Hyundai Santa Fe, cu un pret minim de catalog deloc de neglijat: 22.000 de dolari. Si-o iubi Vijelie femeia, dar de ce sa nu economiseasca niste bani, daca se poate?! Adica sa-i cumpere masina dorita, dar la jumatate de pret. Manelistul a negociat zilele trecute cu dealerii de la Hyundai, pentru a achizitiona in viitorul apropiat modelul amintit la doar 10.500 de euro. Pretul mic se justifica prin faptul ca masina e second-hand, adica nu e noua, cu funda, direct din fabrica. (Dana Ciobanu)

    Corondan face noaptea jogging in Herastrau

    Gianina Corondan a gasit metoda ideala de a-si pastra silueta. Asa ca sa nu va fie cu mirare daca o veti vedea, in fiecare seara, alergand pe aleile Parcului Herastrau. Nu singura, ci impreuna cu un amic de-al ei, stilist de profesie: "E mai bine sa fac jogging in parc, pe intuneric, ca sa nu se mai uite lumea ciudat la mine in sala de fitness. Uneori, din cauza programului incarcat, nu ajung sa respect programul de intretinere, insa, pentru orice eventualitate, pastrez echipamentul in portbagajul masinii", spune ea. Noi o sfatuim sa nu mai imbrace hainute fistichii sau sa-si ciufuleasca parul, nu de alta, dar sub clar de luna se mai plimba si cardiacii. (Simona Ecovoiu)

    Solista Spin habar n-are pentru cine canta!

    Roxana Andronescu de la Spin nu stie decat ca trebuie sa urce pe scena si sa cante. Dar pentru cine sau pentru ce, habar n-are. I-am solicitat interpretei cateva date despre concertul care va avea loc duminica, intre orele 16:00 si 21:00, in Piata Universitatii, iar cantareata era total pe dinafara. A confundat evenimentul cu Premiile MTV. Ceva-ceva stia ea si anume: va fi un spectacol organizat de MTV, pentru a-i incuraja pe tinerii cu drept de vot sa isi exprime optiunea pentru primarul general al Capitalei. Cei care au votat, indiferent de candidatul pe care l-au preferat, vor putea intra in "MTVote Area", o zona special creata in apropierea scenei si a artistilor. Printre cei care vor concerta la "MTV Rock the Vote" se numara Cargo, Voltaj, Puya, Zale, Dana, Etnic si Haiducii, Trupa, Morometii, Animal X, Praf in Ochi, Andreea Balan, Trident. (Catalina Iancu)

    Cristina Soloc a intrat in Hara

    Dupa ce anul trecut a plans de ciuda c-a fost sonorizarea proasta, Cristina Soloc, vedeta de pe "Doua roti" de la TVR2, si-a luat inima in dinti si va participa si anul acesta la Cupa Presei la Cantat. Cea de-a treia editie a evenimentului amintit va avea loc astazi, in clubul Baza Militara, iar morosana a pregatit o surpriza de proportii: va canta impreuna cu trupa Hara. Concurenta se anunta a fi foarte puternica: printre cei aproape 40 de concurenti s-au mai inscris Daniel Buzdugan si Mihai Morar de la Radio 21, Cristina Teodorescu de la National TV, Mihai Melinescu de la TVR sau Mihai Dobrovolschi, alaturi de alti doi colegi de trust. (Catalina Iancu)

    Alina Sorescu: "Lenjeria este al doilea strat de piele"

    Cand urca pe scena, unii dintre interpretii autohtoni, caci nu ii putem numi pe toti artisti, ar trebui sa se simta "goi" in fata publicului, chiar daca au pe ei blanuri sau alte accesorii sofisticate. O haina scumpa insa nu le poate "imbraca" si moralul anumitor solisti, care, din plictiseala, se apuca de cantat. "Dezbracat" de voce, dar bine "intolit"! Fara sa fie vreo legatura vizavi de acele nulitati ale muzicii romanesti, o sa vedem insa daca artistii inzestrati, mai mult sau mai putin, cu voce, obisnuiesc sa fie "dezbracati", la propriu, nu de haine, ci de lenjerie intima. Iata parerea lui Betty de la Etnic, care, de altfel, se lauda cu o colectie de cateva sute de perechi de bikini: "Ziua, cand merg pe strada, la cumparaturi, nu se pune problema sa nu port. Noaptea insa, este cu totul altceva". Alina Sorescu tine la intimitatea ei, dar spune, totusi, ca nu poate renunta la lenjeria intima, pe care o catalogheaza drept "un al doilea strat de piele". In schimb, Catalin de la Haiducii spune: "Am avut o perioada in timpul liceului in care nu mai purtam lenjerie intima. Mi se parea la moda. Dar am inaintat in varsta si am renuntat la acel obicei". Gina Pop nu concepe sa mearga pe strada fara bikini: "Este ca si cum o femeie ar ramane fara par pe cap." (R.I.A.)

    PICANT
  • Corina este o desavarsita creatoare. De moda. "Cand vreau sa-mi transform garderoba, imi pictez hainutele, le dau un aspect stralucitor cu ajutorul paietelor". (C. I.)
  • Site-ul www.vedete.ro a realizat un top al celebritatilor care sunt cele mai cautate pe Internet de romani. Pe primul loc s-a instalat Jojo, cu 76.000 de accesari. (C. I.)
  • Adela Popescu, Alina din "Numai iubirea", a cantat la o intalnire cu fanii. Surprinzator, fata asta chiar are voce. Aviz solistelor care canta "live" cu CD-ul! (C. I.)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden