x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

29 Mar 2005   •   00:00


  • 30 martie 2005

  • Cat timp e gravida, Mihaela canta la clape

    Mihaela Cernea (foto), solista insarcinata din trupa Class, a trecut la clape. Cel putin asa poate sa urmeze sfatul medicului, care i-a recomandat sa nu se mai "zbenguie" pe scena. Prin urmare, membrii Class au mai adus un instrument in familie, orga electronica, pe care Mihaela l-a luat in primire fara probleme. Inca de la 8 ani, vlastarul familiei Cernea canta foarte bine la pian. Noul rol, acela de solist instrumentist, ii permite viitoarei mamici sa se prezinte in continuare la concerte, chiar daca e nevoita sa presteze mai mult de pe scaun. Si tot pentru ca este insarcinata, Mihaela a dorit ca la filmarile pentru viitorul clip cadrele cu ea sa fie luate numai de la bust in sus, pentru a nu i se vedea burtica. "Clipul realizat pentru piesa «Tu ai plecat» a fost filmat la Arenele Romane, iar Mihaela a «incaput» totusi la volanul unui Porsche", ne-a spus Anca Badiu, colega de Class. (Roxana I. Ancuta)

    Dupa 30 de ani, Mirabela Dauer a trecut la etno

    Mirabela Dauer s-a "lipit" de baietii de la Autentic. Primul care a lansat moda de-a aparea alaturi de reprezentantii noii generatii a fost Benone Sinulescu. Nea Benny a acceptat propunerea celor de la Ro-mania, de a interpreta impreuna cantece etno. A urmat Irina Loghin, care a fost atat de convingatoare in rolul de "mama" a lui Fuego, incat multi admiratori au crezut chiar ca Paul Surugiu este fiul ei! Mai nou, Mirabela Dauer s-a "cuplat" cu Raoul si cu baietii Autentic, Denis Mihai si Catalin Bota. "Suntem atat de buni prieteni, incat as putea spune ca formam o mica familie. Este pentru prima oara dupa 30 de ani de cariera cand ma ocup doar de cantat. Mai lucrez si cu interpretul Raoul la un album care se va intitula "Mi-e dor sa mai cred", ne-a declarat Mirabela Dauer. (Catalina Iancu)

    Dana Nalbaru a primit de la un fan 19 trandafiri rosii

    Chiar daca de cativa ani este iubita lui Calin Goia, Dana Nalbaru este curtata de mai multi admiratori. La Oradea, unde a sustinut un concert, solista a primit din partea unui admirator secret un buchet cu 19 trandafiri rosii. "Am gasit florile la receptie, dar n-am reusit sa aflu cine este «vinovatul», desi m-am straduit. M-a bucurat mult acest gest, dar as fi fost si mai fericita daca as fi avut posibilitatea sa-i multumesc. Dupa ce am primit trandafirii, l-am luat la intrebari pe receptioner. Insa, fara nici un rezultat. N-am avut incotro si i-am multumit receptionerului", a declarat dezamagita Nalbaru. (Adrian Vaduva)

    Michael Bolton, producator de film documentar

    Celebrul interpret Michael Bolton, care va sustine pe 21 mai un concert la Bucuresti, a fost prezent ieri la New York la premiera unui documentar. Michael a fost direct implicat in acest proiect, in calitate de producator, filmul avand ca tema violenta impotriva femeii. Proiectia documentarului face parte din seria de evenimente ale fundatiei The Michael Bolton Charities. Biletul de intrare a costat 100 de dolari. (Simona Ecovoiu)

    Negru, prezentator pe stadionul din Timisoara

    Dan Negru se declara un stelist infocat. Totusi, putini stiu ca el mai are o slabiciune si pentru Poli Timisoara, echipa de fotbal a orasului sau natal. In urma cu doua saptamani, Dan a comentat un meci al lui "Poli" la Antena 1, iar specialistii i-au apreciat logoreea. Drept urmare, i s-a propus sa devina speecher-ul stadionului "Dan Paltinisanu", din Timisoara. "Este o oferta tentanta. Trebuie sa merg in fiecare week-end pe stadion si sa prezint echipele care trebuie sa joace, dar si scorul. Evident, nu gratis", ne-a declarat vedeta. (Simona Ecovoiu)

    PICANT

    De cand canta singura, Delia spune ca s-a schimbat. Nu mai este superficiala si, din punct de vedere profesional, are "alte pretentii". (D.C.)

    Miki nu iese niciodata nemachiata din casa. Chiar si cand merge pana la colt, sa cumpere o paine, ii place sa arate cat mai ingrijit. (D.C.)

    Luminita Anghel crede ca 14, numarul de concurs pe care il are in semifinala Eurovision, e norocos. Intotdeauna il trece pe biletele de loto. (D.C.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden