x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

28 Mar 2005   •   00:00

29 MARTIE 2005

Emma, somera din cauza lui Musca

In aceasta primavara, Emma avea planuri mari cu piesa "Como la Flor", interpretata de Selena, o cantareata de talie internationala. Insa managerii Emmei nu au reusit sa obtina drepturile de autor pentru hit, asa ca proiectul a cazut. Dar belelele pe plan profesional nu s-au oprit aici, caci solista n-a avut mai mult noroc nici cu "Bidonul de stiri", emisiunea pe care o prezenta la postul tv Romania de Maine. Care a fost scoasa din grila de programe dupa numai doua editii. Motivul invocat? Cica editia-pilot a cuprins si o parodie cu ministrul Culturii si Cultelor, Mona Musca, asa ca cei din conducerea postului au pus-o pe Emma pe liber. Din prea mult exces de zel, probabil! (Simona Ecovoiu)

Luminita si Sistem se bat cu butoaiele cipriote la Eurovision

O coincidenta mai mare nici ca se putea! Unul dintre atuurile pe care se bazau Luminita Anghel si Sistem - show-ul cu butoaie - nu va fi "unicat" in cazul in care romanii ajung in finala. Si Constantinos Christoforou, concurentul din Cipru, va avea spectacolul de fundal asigurat de un numar cu butoaie argintii cu apa si foc. Noroc ca Cipru este direct calificat in finala, astfel ca, in semifinala de pe 19 mai, de la Kiev, ai nostri nu vor avea concurenta la butoaie. Pana atunci, Luminita Anghel si Sistem vor pleca in mai multe tari din Europa, unde vor aparea in emisiuni de prime time de la televiziunile nationale "la schimb" cu reprezentantii lor, care vor veni la TVR. "Este o strategie de promovare pe care altii o practica de mult timp, dar noi ne-am prins abia acum", ne-a spus Luminita. (Dana Ciobanu)

Raluca de la Bambi a stat cu soacra in tribuna

Surorile Bambi nici ca puteau lipsi de la meciul Romania - Olanda, avand in vedere ca iubitul Ralucai, fotbalistul Nicolae Mitea, fusese propus ca rezerva. Ele au stat la tribuna 0 pret doar de o repriza, deoarece in seara cu pricina mai aveau de sustinut un recital: "A fost mare harmalaie, suporterii ne scuipau seminte in cap sau injurau ca la usa cortului", spun ele. Pentru a infirma zvonul conform caruia nu s-ar avea prea bine cu mama iubitului ei, Raluca a stat pe scaun alaturi de viitoarea soacra, comentand infocate meciul. Dezamagirea lor a fost destul de mare cand au aflat ca Niki nu va fi bagat in teren. (Simona Ecovoiu)

Gyorfi si Adi de Vito, un duet minune

De cand s-a apucat de manele, Daniela Gyorfi a castigat bani frumosi. Anul trecut, senzuala solista a inregistrat doua piese de succes, alaturi de interpretii Liviu Guta si Florin Salam, insa colaborarea ei cu manelistii nu s-a oprit aici. Adi de Vito, fost Minune, nu s-a lasat mai prejos, chiar daca ii ajunge pana la subsuoara, si i-a propus un duet de zile mari, pe viitorul lui album, a carui lansare va avea loc saptamana viitoare: "Pot colabora cu oricine, nu sunt legata de vreun solist anume, asa cum si ei fac echipa dupa preferinte. Pe acest album cant cu Adi sapte melodii de of si inima albastra", ne-a spus partenera fostului Copil Minune. (Simona Ecovoiu)

Marcel Pavel compune si canta doine

Chiar daca nu de mult timp, Etno a ramas fara solistii Dan Lazarica si Simona Secrier, formatia s-a reintregit si este din nou in formula de trei. Noii membri sunt Alin si Ramona. Aceste schimbari l-au impresionat pana si pe Marcel Pavel, un impatimit al folclorului, care le-a compus proaspetilor artisti o "doina de Ardeal". Marcel este atat de incantat de doina sa, incat o va canta impreuna cu formatia Etno. Am trait sa-l auzim si pe Pavel interpretand "arii" din folclor. "Hei, omule, fa-ti frumoase zilele!" va beneficia in curand si de un videoclip. (Roxana I. Ancuta)

PICANT

Stefan Banica Jr va canta cu casa inchisa saptamana aceasta la Iasi, Constanta si Galati. Spectatorii s-au batut pe bilete, desi nu sunt ieftine. (D.C.)

De cinci ani, Nicola si familia ei asteapta sa se mute in casa noua, primita prin repartitie de la primarie. Ii recomandam sa se orienteze spre un credit! (D.C.)

Anamaria de la Demmo nu prea primeste vizite, pentru ca nu-i suporta nici pe fumatori si nici sa se faca mizerie in casa ei, dupa petreceri. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden