x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tango in Cismigiu

Tango in Cismigiu

de Dana Cobuz    |    24 Feb 2006   •   00:00
Tango in Cismigiu

Anca Parghel si Orchestra "El Tango" vor sustine duminica, 26 februarie, si duminica, 5 martie, doua concerte de tango "de martisor".

Evenimentele fac parte din deja cunoscutele milongas organizate de clubul de tango argentinian El Tango si Caf... & Terrace (fosta Braserie Cina, langa Ateneul Roman) si vor incepe la ora 18:00 cu lectii de tango de o ora.

EVENIMENT. "Vocea" care va interpreta tangouri, tango-valsuri si milonga apartine Ancai Parghel, una din cele mai mari voci de jazz din Europa. Solista a imbratisat de curand muzica de tango si doreste sa se specializeze in acest gen de muzica. Orchestra "El Tango" este denumirea sub care diversi muzicieni se intalnesc pentru a canta tango la evenimentele organizate de clubul "El Tango". Componenta formatiei este: Alexandru Nuca - bandoneon, Ciprian Parghel - contrabas, Cristina Chiselev - vioara, si Tudor Anghelescu - chitara. Orchestratia ii apartine lui Alexandru Nuca. Clubul "El Tango" pregateste noi evenimente in Bucuresti: Festivalul "Saptamana tangoului argentinian", Editia a II-a (30 aprilie-7 mai 2006) si Festivalul "Aleea de Tango", in fiecare sambata si duminica, in perioada 20 mai-17 septembrie 2006, in Parcul Cismigiu.

×
Subiecte în articol: antimonden tango