x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Taylor Swift, cuprinsă de frică şi de vinovăţie după anularea concertelor din Viena

Taylor Swift, cuprinsă de frică şi de vinovăţie după anularea concertelor din Viena

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2024   •   12:30
Taylor Swift, cuprinsă de frică şi de vinovăţie după anularea concertelor din Viena
Sursa foto: Hepta

Megastarul pop american Taylor Swift a dezvălui miercuri că a fost cuprinsă de ''un nou sentiment de frică'' după ce autorităţile au dejucat un complot ce viza un posibil atac la unul din concertele cântăreţei de la Viena, dar şi de vinovăţie pentru că şi-a dezamăgit fanii după ce şi-a anulat cele trei concerte programate în acest oraş, informează Reuters.

Cântăreaţa a lăudat de asemenea autorităţile, care au dejucat complotul ce intenţiona să provoace pagube masive pe Stadionul Ernst Happel, locul unde urma să se desfăşoare concertul.

''Mulţumită acestora, deplângem concerte şi nu vieţi omeneşti'', a scris Swift pe Instagram în primele ei comentarii publice după ce vestea atacului planificat a devenit publică, în urmă cu două săptămâni.

Poliţia din Austria a arestat un tânăr de 19 ani care a mărturisit că dorea să provoace ''o baie de sânge'' la concertele lui Swift din cadrul Eras Tour.

''Anularea concertelor din Viena a fost devastatoare'', a spus Swift. ''Motivul pentru care au fost anulate m-a umplut de un nou sentiment de frică şi de o enormă vină întrucât atât de mulţi oameni plănuiseră să vină la concerte''.

Taylor Swift a spus că a decis ''să-şi canalizeze întreaga energie pentru a-i proteja pe cei aproape jumătate de milion de oameni care vin să vadă spectacolele din Londra''.

Concertele din Londra s-au desfăşurat fără incidente, ultimul având loc marţi şi marcând finalul etapei europene a turneului Eras Tour.

Cântăreaţa a spus că nu a comentat mai devreme pe marginea acestui subiect întrucât nu dorea să rişte periclitarea următoarelor concerte.

''Vreau să fie foarte clar: nu voi vorbi public despre ceva dacă bănuiesc că făcând acest lucru i-aş putea provoca pe cei care ar dori să le facă rău fanilor care vin la spectacolele mele'', a scris Swift. ''În astfel de cazuri, 'tăcerea' este de fapt o dovadă de stăpânire de sine''.

Eras Tour, turneul cu cele mai mari încasări din istorie, se află acum în pauză. Va reveni cu o ultimă serie de concerte din octombrie până în decembrie în Statele Unite şi Canada.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: taylor swift vină vinovatie concerte viena