x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Te cunosc de undeva. Cum și-a exasperat Dima Trofim colegii! "Dima, nu mai suport!”, “Dima, oprește-te!”

Te cunosc de undeva. Cum și-a exasperat Dima Trofim colegii! "Dima, nu mai suport!”, “Dima, oprește-te!”

02 Dec 2016   •   16:15
Te cunosc de undeva. Cum și-a exasperat Dima Trofim colegii! "Dima, nu mai suport!”, “Dima, oprește-te!”

„Dima, nu mai suport!”, “Dima, oprește-te, te rog!”, “Să-i spună cineva lui Dima să se oprească puțin!”, s-a auzit timp de mai multe ore, în culise, la “Te cunosc de undeva!”, înaintea galei de sâmbătă, 3 decembrie.

Și asta pentru că Dima Trofim, care urma să-l imite pe scena show-ului pe regele rock’n’roll-ului, Elvis Presley, a repetat aproape încontinuu, timp de șapte ore, melodia pe care o avea de interpretat, spre disperarea colegilor. De la machiaj, costume, de pe holuri ori din cabina concurenților nu s-a auzit în acea zi decât Dima cântând, motiv pentru care colegii au spus despre el că este “picătura chinezească a acestui sezon”.

“Da, s-a făcut o mare caterincă pe tema asta… Aveam o piesă care nu mi-a plăcut în mod deosebit și am simțit nevoia să o repet foarte mult. Și nu doar că am repetat-o pe holuri, ci m-am și filmat repetând piesa și am trimis-o apoi, de pe telefon, tuturor colegilor”, se amuză Dima.

Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, telespecatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

×