x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Test de paternitate cerut de Khloe Kardashian lui O.J. Simpson pentru a dovedi că nu este fiica lui

Test de paternitate cerut de Khloe Kardashian lui O.J. Simpson pentru a dovedi că nu este fiica lui

14 Iun 2016   •   22:15
Test de paternitate cerut de Khloe Kardashian lui O.J. Simpson pentru a dovedi că nu este fiica lui

Pentru a pune capăt zvonurilor că ar fi fiica fostului fotbalist O.J. Simpson, Khloe Kardashian i-a cerut acestuia de mai multe ori să facă un test ADN. Oficial, tatăl tinerei este Robert Kardashian, avocat american care l-a apărat pe O.J. Simpson, acuzat de uciderea soţiei, Nicole Brown, şi condamnat la 33 de ani de închisoare în 2008, relatează metronews.fr.

Potrivit zvonurilor, Khloe ar fi în realitate fiica fostului fotbalist. Luni seară, la postul american Reelz, documentarul "The Man who save O.J. Simpson" dezvăluia faptul că starleta de 31 de ani i-a cerut actualului deţinut teste de paternitate pentru a pune capăt zvonurilor pe care le consideră mincinoase.

"Khloe este preferata lui" afirmă în documentar un gardian de la închisoarea din Lovelock (Nevada), referindu-se la sportivul condamnat. "Mama surorilor Kardashian nu mai vorbeşte cu O.J. Simpson de când este convinsă că i-a ucis cea mai bună prietenă, Nicole Brown. Dar ştiu că el vorbeşte cu Khloe. Îi telefonează cel puţin o dată pe săptămână, este felul lui de a rămâne în contact cu familia Kardashian", adaugă gardianul.

El menţionează apoi o convorbire între Khloe şi fostul fotbalist. "Într-o zi am auzit o conversaţie a lor despre paternitate. Ea striga, iar O.J. Simpson încerca să o liniştească. Era foarte nervoasă din cauza a ceea ce scrisese presa şi voia ca el să facă un test pentru a afla dacă este sau nu tatăl ei. O.J. a refuzat. La câteva minute după ce s-a încheiat convorbirea, mi-a cerut sfatul. I-am spus că, în locul lui, aş face testul şi l-am întrebat de ce îl refuză. Mi-a spus că este o problemă de familie şi că îl priveşte doar pe el", a mai spus gardianul.

Detractorii lui Khloe Kardashian avansează câteva ipoteze: în 2011, Kris Jenner mărturisea că şi-a înşelat primul soţ, avocatul Robert Kardashian, care era bun prieten cu O.J. Simpson. Apoi, Khloe nu ar semăna cu surorile ei, Kim, Kourtney, Kendall şi Kylie. Oricum îndoiala există, încheie metronews.fr. AGERPRES

×
Subiecte în articol: khloe kardashian oj simpson