x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tom Cruise a apărut cu faţa umflată la gala BAFTA

Tom Cruise a apărut cu faţa umflată la gala BAFTA

15 Feb 2016   •   19:25
Tom Cruise a apărut cu faţa umflată la gala BAFTA

Actorul american Tom Cruise a atras în mod deosebit atenţia la gala de decernare a premiilor Academiei Britanice de Film (BAFTA), desfăşurată duminică seară la Londra, comentează luni ziarul spaniol ''El Mundo'', precizând că acest lucru nu se explică prin modul în care el a înmânat una dintre distincţii, ci prin ''noul său look''.

Faţa umflată cu care s-a afişat vedeta hollywoodiană a fost unul dintre cele mai discutate subiecte ale serii, multă lume făcând - la faţa locului sau pe internet - o paralelă între transformarea sa şi aceea prin care a trecut, cu ceva timp în urmă, actriţa americană Renee Zellweger şi care o făcuse aproape de nerecunoscut.

Presupunerea cel mai frecvent vehiculată a fost că artistul - deţinător a trei Globuri de Aur şi a tot atâtea nominalizări la Oscar - s-ar fi supus unei operaţii estetice. Până în prezent, Tom Cruise a preferat să ignore subiectul şi nu a postat niciun mesaj de clarificare pe reţelele sociale.

Internauţii nu au procedat la fel, aşa încât au postat spre comparaţie poze mai vechi şi mai noi ale actorului. Totodată, au fost reluate zvonurile referitoare la alte ocazii în care starul din "Mission: Impossible" ar fi apelat la chirurgie pentru a-şi ajusta aspectul. Potrivit unor publicaţii americane, Tom Cruise ar fi recurs în acest scop la diferite tratamente stomatologice, la botox şi la o liposucţie. AGERPRES

×