x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Toto Cutugno şi Julio Iglesias au transmis mesaje de felicitare femeilor din România, de 1 martie

Toto Cutugno şi Julio Iglesias au transmis mesaje de felicitare femeilor din România, de 1 martie

01 Mar 2016   •   18:38
Toto Cutugno şi Julio Iglesias au transmis mesaje de felicitare femeilor din România, de 1 martie

Interpreţii Toto Cutugno şi Julio Iglesias, care vor susţine concerte în mai multe oraşe din ţară, au transmis femeilor din România mesaje de felicitare, de 1 martie, cu ocazia primei zile de primăvară, informează organizatorii, scrie news.ro.

”Esti boarea mea de dimineaţă / Eşti forţa care mă ridică de pe pernă / Eşti primăvara mea eternă / Eşti tandreţea serii”, este mesajul pe care Toto Cutugno îl transmite tuturor femeilor din România.

“Mărţişoarele nu există în Italia, dar această tradiţie - de a întâmpina primăvara purtând în piept un fir roşu împletit cu unul alb - mi se pare fascinantă”, spune artistul italian, care va concerta la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 13 martie.

Biletele pentru concertul lui Toto Cutugno se găsesc la casa de bilete a Sălii Polivalente şi online, pe Eventim.ro, la preţuri ce variază între 100 şi 350 de lei.

Interpretul spaniol Julio Iglesias, care va susţine un prim concert din turneul “Mi Vida”, pe 11 mai, pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iaşi, a oferit un cadou româncelor, cu ocazia zilei de 1 martie. 

”Vă transmit toată căldura şi afecţiunea mea”, spune Julio Iglesias, care va concerta şi la Timişoara, pe 15 mai, şi Bucureşti, pe 18 mai.

Toto Cutugno, născut pe 7 iulie 1943, a concertat pentru prima dată în România, în 1993, ca invitat la festivalul Cerbul de Aur. De atunci, interpretul şi compozitorul italian a susţinut mai multe concerte în ţară. Şi-a lansat cariera în 1970 şi, până în prezent, a lansat peste 18 albume. În 1990, Cutugno a câştigat concursul muzical Eurovision, cu piesa ”Insieme”.

Julio Iglesias, născut pe 23 septembrie 1943, şi-a început cariera în 1968 şi, până în prezent, a lansat 60 de albume de studio, care s-au vândut în peste 300 de milioane de copii pe plan mondial. A fost recompensat cu un premiu Grammy, în 1988, şi a colaborat, între alţii, cu Diana Ross, Willie Nelson, Frank Sinatra şi Luciano Pavarotti.

×