x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un tabloid de la Hollywood susţine că Brad Pitt ar avea o aventură cu Selena Gomez

Un tabloid de la Hollywood susţine că Brad Pitt ar avea o aventură cu Selena Gomez

22 Feb 2016   •   21:45
Un tabloid de la Hollywood susţine că Brad Pitt ar avea o aventură cu Selena Gomez

Ultimele zvonuri vehiculate în presa americană semnalează un divorţ iminent între Brad Pitt şi Angelina Jolie. În urmă cu câteva săptămâni mass-media indicau o despărţire a celui mai celebru cuplu de la Hollywood, avansându-se ca măr al discordiei o aventură a lui Brad Pitt cu tânăra actriţă Selena Gomez, relatează online cotidianul spaniol ABC.

Potrivit portalului de ştiri Hollywoodlife, Angelina Jolie ar fi foarte geloasă pe relaţiile destul de strânse dintre soţul ei şi fosta iubită a lui Justin Bieber. Potrivit site-ului, cei doi s-ar fi cunoscut pe platourile de filmare la "The Big Short" (2016) în care Selena are o scurtă apariţie.

Dincolo de aceste zvonuri, adevărul este că Brad Pitt şi Selena Gomez s-au afişat împreună la gala Globurilor de Aur, prilej cu care actriţa a vrut să posteze pe Instagram o imagine a lor stând la discuţii pe o canapea.

O fotografie care, potrivit mass-media americane, ar fi putut sta la originea rupturii celui mai mediatizat cuplu de la Hollywood.

Totuşi, viitoarea ceremonie a premiilor Oscar ar putea pune capăt acestor zvonuri despre tandemul 'Brangelina' prin apariţia lor împreună pe covorul roşu la Dolby Theatre din Los Angeles. AGERPRES

 

×