x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vanessa Williams devine designer de modă şi îşi lansează o linie vestimentară

Vanessa Williams devine designer de modă şi îşi lansează o linie vestimentară

15 Mar 2016   •   14:58
Vanessa Williams devine designer de modă şi îşi lansează o linie vestimentară

Actriţa şi modelul Vanessa Williams, prima câştigătoare de culoare a titlului Miss America, a decis să devină designer de modă şi îşi va lansa în curând propria linie vestimentară, informează contactmusic.com.

Vedeta americană spune că a visat încă din copilărie să devină creatoare de modă, iar visul ei se va realiza în curând, odată cu lansarea colecţiei vestimentare ”V. by Vanessa”, pe care a creat-o în colaborare cu reţeaua de magazine Evine. 

Colecţia creată de Vanessa Williams va fi lansată pe 19 martie şi include 18 articole vestimentare. 

Preţurile acestor articole vor fi mai mici de 100 de dolari. 

Vedeta americană spune că noua ei colecţie se adresează în special femeilor care au depăşit vârsta de 40 de ani. 

Vanessa Lynn Williams, născută pe 18 martie 1963, la New York, este actriţă, cântăreaţă şi fotomodel. În 1983, a devenit prima femeie afroamericană care a câştigat concursul de frumuseţe Miss America. În anul următor, a fost nevoită să renunţe la acest titlu, după ce mai multe fotografii nud ale sale au fost publicate în revista Penthouse. Ulterior, şi-a construit o carieră de succes în industria de divertisment şi a jucat în câteva filme, precum ”Eraser”, ”Duminica în familie/ Soul Food” şi ”Dansează cu mine/ Dance with me”, dar şi în câteva seriale celebre, precum ”Neveste disperate”, ”Betty cea urâtă” şi ”Hannah Montana”.

×