x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vank, o trupa de navigatori

Vank, o trupa de navigatori

13 Ian 2005   •   00:00

Vank s-a aflat pana nu de mult intr-o pauza de creatie. Baietii au lucrat la noul videoclip, realizat pentru piesa "Balada pentru o minune".

ROXANA I. ANCUTA

REPETITIE. Vank a realizat al doilea videoclip cu animatie
Melodia este "produsul", 100%, al solistului. Cornel a fost plin de inspiratie avand in vedere faptul ca a compus piesa in mai putin de doua ore. "«Balada pentru o minune» este putin atipica stilului nostru. Este o balada, foarte rece ca sound si acompaniata doar de o chitara, un pian si o harpa", spune Cornel.

ANIMATIE 3D. Cantecul este cel de-al doilea single extras de pe albumul "Best of Vank", lansat anul trecut, iar videoclipul este o productie combinata intre animatie 3D si filmari cu trupa, personajul principal fiind un navigator care trece de orice furtuna pentru a ajunge inapoi acasa, unde il asteapta iubita. "Intre cei doi este un ocean de dragoste, iar in mijlocul furtunilor ne aflam noi, membrii formatiei, care povestim despre aceasta calatorie in stilul propriu. «Balada pentru o minune» este un cantec care se anunta a fi unul din cele mai bune piese de dragoste ale anului 2005." Filmarile au durat doar o zi, in schimb, partea de montaj si de procesare le-a luat aproape doua luni.

Scenariul piesei a fost inspirat din balada germana "Lorelei" si din nuvela "Mari sub pustiuri", scrisa de D.R. Popescu. Regia apartine fratilor Matei si Mihai Filip, cei care au semnat in 2003 regia videoclipului piesei "1000". Premiera videoclipului "Balada pentru o minune" a avut loc ieri, 13 ianuarie, in cadrul emisiunii "Teo".

VIITOR
Cornel isi incearca, in momentul de fata, veleitatile de scriitor. Lucreaza la un roman pe care-l scrie in limba engleza. "Sunt idei pe care le dezvolt si as vrea sa fac ceva in sensul asta. As vrea sa le public sub forma unor povestiri. Nu stiu cine o sa riste sa mi le publice, dar eu voi incerca. Este un foarte bun exercitiu de imaginatie si o sa aberez pana o sa-mi da cineva o sansa".
×
Subiecte în articol: antimonden