x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete certate cu lenjeria intima

Vedete certate cu lenjeria intima

25 Iun 2004   •   00:00

MONDEN

Exista personalitati care au probleme cu legea. Cu kilogramele in plus. Cu vecinii. Sau cu alte VIP-uri. Dar sunt si vedete certate cu lenjeria intima. Cu sutienul, acolo unde e cazul, cu chilotii sau chiar cu amandoua.
CATALINA IANCU

Din diverse motive, cateva dintre VIP-urile autohtone nu poarta sutien. Unele n-au ce pune in el, altele au prea mult si nu-si gasesc un numar pe masura. Si mai sunt cele constiente de "dotarile" cu care le-a inzestrat Mama Natura sau doctorul estetician. Cateva dintre ele ne-au dezvaluit... motivele pentru care nu suporta lenjerie intima.

FARA SUTIEN. Referitor la numarul pe care-l poarta la sutien, Gianina Corondan ne-a raspuns: "Ha, ha. Pai nu port. Eu port bustiera".

In schimb, mulatra de la Evrika, Doras, a avut numai neplaceri din cauza "cupelor". In sensul ca, in plin spectacol, ii mai iesea cate un san pe-afara, exact in toiul dansului. Colegele ii faceau semne disperate, dar, pana sa-si dea ea seama ce se intampla, publicul incepea sa scandeze: "Evrika! Evrika!" Si nu se refereau la numele formatiei.

Desi n-are dimensiuni de fotomodel, Dana Nalbaru nu se impaca nici ea cu sutienul. Poate pentru a compensa, solista umbla cu doua maiouri puse unul peste altul.

Nici Delia Matache nu se da in vant dupa "hamuri". Desi, initial, a negat faptul ca i-a crescut bustul peste noapte, nu s-a putut abtine sa nu-si afiseze noua "achizitie" de silicoane.

FARA CHILOTI. Ca sa aiba lumea la ce se uita, caci despre voce ne-am lamurit cu totii, Daniela Gyorfi a urcat chiar si pe scena fara chiloti. Si la emisiuni televizate. Unde, ca din intamplare, obiectivul camerei se oprea drept sub fusta solistei. Dupa cateva astfel de tentative de a-si creste cota, cantareata s-a potolit, caci nu mai avea ce arata. Si-a tot afisat sanii, facand topless la mare. De cand s-a siliconat insa, a aparut si un banc pe seama ei: "Trebuie sa-mi pun sutienul, ca azi a plouat si e noroi".

Si despre manechinul Daniel Ciobanu s-ar putea spune ca nu poarta chiloti. Dar asta din cauza serviciului. Caci, la cele mai multe dintre sedintele foto, Daniel apare gol-pusca. Asa i s-a intamplat si cand a realizat pictorialul cu celebra realizatoare tv thailandeza, Janjura Jung Je.

Dinamovistul Cosmin Barcauan s-a prezentat acum cateva zile la vizita medicala fara chiloti. O fi crezut ca mai vine Nicoleta Luciu sa le ia tensiunea, asa cum s-a intamplat cu ceva vreme in urma. Fotbalistul a fost certat de doctorita, iar colegii sai, "Cainii", l-au luat peste picior, spunand c-a venit fara lenjerie intima din cauza ca l-ar fi dat sotia afara din casa si n-a mai apucat sa-si traga boxerii pe el.

AERISIRE

La inceputul relatiei lor, Oana spunea ca nu se grabeste sa ajunga in pat cu Pepe, ci va lasa lucrurile sa curga de la sine. Deoarece, crede ea, "atunci cand cei doi isi miros ciorapii si lenjeria intima unul altuia, incep discutiile". Ar trebui sa nu-si faca probleme, pentru simplul motiv ca Pepe nu poarta chiloti. Sau cel putin nu purta, pana cand a trecut printr-o experienta mai putin placuta. La un concert, i s-au rupt pantalonii in fund. "Norocul meu a fost ca exact in ziua aia imi pusesem chiloti. Frumos a fost ca mi-a atras atentia o admiratoare. Initial, am crezut ca fata vrea un autograf, caci mi-a zis: "Vreau sa-ti spun ceva, dar sa nu te superi. Ai pantalonii rupti la spate". I-am intrebat pe colaboratorii mei de ce nu mi-au atras atentia, iar ei au recunoscut ca au observat, dar le-a fost rusine sa-mi zica". Nici iubita lui, Oana, nu se da in vant dupa sutien.

La o parada de moda, Zavoranca a aparut intr-o rochie alba, dintr-un material supraelastic, prin care i se vedeau toate formele. Din partea de sus. Caci in jos avea o esarfa legata in jurul taliei. Dar, cel putin, are ce arata!
×
Subiecte în articol: antimonden