x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete din fasa

Vedete din fasa

29 Noi 2004   •   00:00

Mamele din audiovizual nu au raspuns negativ "cererii" de a aparea pe sticla alaturi de bebelusii lor. Astfel, micutii cu nume celebre au ajuns vedete inainte de a invata sa spuna..."mama"!

SPOT. Razboiu face campanie alaptatului natural
LIVE. Radulescu il aduce pe Ayan pe platoul de filmare
Dana Razboiu are un baietel nazdravan, de opt luni, pe nume Victor. Un copil care zambeste, la sanul mamei, de pe 10.000 de afise si 50.000 de brosuri. Dar si pe micul ecran, pentru ca, in cadrul campaniei "Alaptarea este primul pas drept in viata", initiata de Ministerul Sanatatii si UNICEF, a fost prevazuta si realizarea unui spot tv, difuzat pe principalele posturi de televiziune din Romania. Oficialii din cadrul ministerului au sustinut ca legatura dintre ministrul Branzan si Dana Razboiu (sot si sotie) nu a contat in alegerea vedetei, care putea fi, la fel de bine, Mihaela Radulescu sau Maia Morgenstern, si ele proaspete mamici.

COPIL "SCUMP". Mihaela Radulescu apare si ea impreuna cu fiul sau, Ayan, la tv, chiar daca nu pentru a face reclama alaptarii naturale, ci intr-un spot publicitar pentru promovarea unei marci de sampon. Sotul vedetei, Elan Schwartzenberg, este cel care a tinut ca Mihaela sa filmeze reclama cu pricina alaturi de Ayan, de numai trei luni. Cunoscatorii preturilor din piata publicitatii spun ca, pentru realizarea acestui clip, Radulescu a primit aproximativ 30.000 de euro. Sa nu mai spunem ca, in emisiunea pe care o va face la Antena 1, Mihaela a semnat ca va veni cu Ayan in brate.

Loredana Groza si-a facut prima aparitie "publica" alaturi de fiica sa, Elena, pe coperta unei reviste pentru femei, pe cand micuta avea doar patru luni. De atunci, Elena a aparut in cateva promo-uri pentru Antena 1 si Pro TV dar si in videoclipul piesei mamei sale, "Suflet drag". Tot in "gradina" Mediapro se mai gaseste un bebelus celebru: Maia, fiica lui Teo Trandafir. La cele cateva luni ale sale, micuta a tinut coperta unor reviste importante din Romania si a facut deja cunostinta cu reflectoarele din platourile de filmare. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden