x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete "sorcovite" cu marijuana

Vedete "sorcovite" cu marijuana

08 Apr 2005   •   00:00

Gala Pantene Beauty Awards a fost perturbata de un grup de hip-hopperi, care a protestat fata de unele pseudovedete. Oamenii de ordine n-au fost prezenti, asa ca, sa te tii, scandal!

  • de SIMONA ECOVOIU
  • MONDEN

  • DE 2 X PUNGA. Raluca Badulescu a venit cu Punga (sotul), dar si cu geanta mare cat o punga
    Editia din acest an a Oscarurilor Frumusetii a fost, din mai multe puncte de vedere, cea mai amuzanta.

    COVORUL ROSU. La Teatrul National, locul de desfasurare a evenimentului, s-au adunat multe vedete de calibru, imbracate in cele mai bune haine pe care le aveau in sifonier, asemenea starurilor. N-a lipsit nici covorul rosu de la intrare, o idee copiata de la americani, pe care au pasit multe domnite din show-bizz. Unele dintre ele au ales o tinuta primavaratica, desi afara nu erau mai mult de 10 grade Celsius. De pilda, Andreea Raicu, dar si Dana Rogoz, din comedia "La bloc", s-au incaltat cu sandale, tremurand ca varga, din strada, unde si-au parcat masinile, si pana la locul cu pricina. Din motive organizatorice, accesul spectatorilor in sala a fost amanat cu aproape o ora. Cineva, nu stim cine, a avut ideea de a le da peste nas vedetelor, punand la cale un protest original. Cativa hip-hopperi au facut misto pe seama invitatilor marca VIP: "Sunteti niste fitosi, bai!". Cine sa-i opreasca, ce sa le zici, din moment ce oamenii de ordine ori dormeau ori nici macar nu existau. Baietii, care tineau in mana cateva frunze, despre care ei afirmau ca sunt de marijuana, nu au fost violenti decat verbal. Sfatuim organizatorii ca alta data sa cheme si Politia, nu numai Salvarea. Mihaela Radulescu, imbracata intr-o tinuta de seara neagra, bine croita de catre designerul Silvia Serban, pentru a-i acoperi rotunjimile, a fost in verva. De pilda, cand Andreea Raicu a urcat pe scena pentru a-si primi premiul pentru Stil Feminin de Vedeta si a avut cuvinte de lauda la adresa Irinei Schrotter, Mihaela a zambit sarcastic. Avea si de ce, din moment ce in urma cu putin timp s-au balacarit in presa, pe teme profesionale. N-a scapat de criticile prezentatoarei nici nonconformistul designer Catalin Botezatu. Pantofii lui rosii au fost tinta ironiilor prezentatoarei. Daca a vazut ca e rost de misto-uri, nici Bote nu s-a lasat mai prejos, incercand sa degajeze oleaca atmosfera: "Pantofii i-am cumparat de pe Lipsani, iar daca nu va plac pietricelele de pe esarfa, le pot pune in alta parte. Pardon, ma scuzati".

    PRIMAVARATICA. Andreea Raicu s-a grabit sa-si poarte sandalutele de lux, desi a fost frig

    SARUT FRANTUZESC. Olivia Steer i-a acordat sotului ei, Andi Moisescu, Premiul pentru Stil Masculin de Vedeta. A primit ca bonus si un pupic dulce, frantuzesc: "Alaturi de sotia mea, Olivia, am gasit echilibrul". Alexandre Eram si Andreea Esca, declarati cel mai "tare" cuplu, au intrat si ei in joc: "Cu aceasta statueta am reusit sa gasesc echilibrul dintre baie si living", a spus Eram. Asta ca un apropo la vorbele lui Andi. Rose-Marie Mociornita, detinatoarea Premiului pentru Frumusetea Spiritului, a pomenit de moartea Papei. Ciudat este ca nimeni nu a cerut sa se tina un moment de reculegere. Dar sa revenim la ale noastre. In sala a fost prezenta si Raluca Badulescu insotita de sotul ei, fostul manechin Vali Punga. Semn ca acestia, in ciuda zvonurilor, n-au renuntat la casnicie.

    ROMAN
    Gabriel Hennessey a fost recompensat cu Premiul pentru Excelenta in Fotografie. Uite asa s-a facut ca acest columbian le-a "suflat" alor nostri premiul. Saptamana viitoare, Gabriel va sustine examenele pentru obtinerea cetateniei romane: "Am invatat singur limba romana, geografia, istoria si constitutia. Va dau clasa".

    Intr-adevar, pe scena, a rostit cateva cuvinte de multumire intr-o romana impecabila.

    DILEMA
    Am crezut ca Loredana Groza nu va mai reusi sa ne surprinda cu nimic. Eroare!

    Si-a sustinut minirecitalul intr-o rochie, asa, cum sa va zicem... A, da... Cateva bucati de material in dreptul fundului si de restul mai nimic, asemenea fetei sarace din poveste. Intrebarea noastra este daca a purtat chilotei. Caci, daca i-a avut nu s-au vazut, iar daca i-a lasat acasa, sa-i fie de bine! Speram sa nu raceasca.
    ×
    Subiecte în articol: antimonden