x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele i-au dus dorul - Catalin Maruta si-a luat in primire plaja de la Neptun

Vedetele i-au dus dorul - Catalin Maruta si-a luat in primire plaja de la Neptun

de Catalina Iancu    |    28 Iun 2006   •   00:00
Vedetele i-au dus dorul - Catalin Maruta si-a luat in primire plaja de la Neptun

Dupa o scurta pauza, Catalin Maruta face din nou emisiuni in direct, de la mare. Nu are "garsoniera", dar se simte bine pe plaja care ii poarta numele.

Jurnalul National: Cum ti se pare divertismenul acum? Ai facut o pauza... S-a schimbat ceva?
Catalin Maruta: Eram pentru divertisment si inainte, cred ca este domeniul care ma prinde cel mai bine. Am mai invatat cate ceva din secretele emisiunilor facute pana acum. Nu stiu neapartat daca s-a schimbat ceva, dar stiu ca vedetele isi vad interesul. Vin la toate emisiunile si isi promoveaza imaginea, albumele, videoclipurile.

Vedetele i-au dus dorul lui Maruta, dar tu le-ai dus dorul?
Da, si eu lor! Mi-a fost dor de emisiunile in care sa se cante, sa se distreze, sa fie atmosfera. Nu am preferinte speciale, mi-a fost dor de toti.

Dintre sutele de admiratoare care ti-au cerut autograf este vreuna care ti-a atras atentia intr-un mod deosebit?
Nu neaparat, dar imi place ca vine multa lume, oamenii imi cer autografe si vor sa facem poze impreuna.

Descrie-ne o zi din viata lui Maruta la mare.
La ora 7:30 suntem pe plaja, facem probe pana la ora 10:00. Emisiunea dureaza de la 10:00 la 11:30. Apoi, pregatesc cu echipa, la sediu, emisiunea de a doua zi: stabilim invitatii, toate detaliile. In ceea ce priveste timpul liber... Care timp liber? Seara, impreuna cu colegii, jucam ping-pong. Nu ma mai descurc chiar la fel de bine ca in liceu, dar fac fata provocarilor.

Ce ai facut in ultimele zece minute inainte de a intra in direct la prima emisiune estivala 2006?
Am facut impreuna cu echipa ultimele pregatiri si corecturi.

O vei invita si pe Andra?
Da! Andra este o artista foarte talentata si in general la emisiunile tv la care este invitata face audienta! Iar eu sunt pentru audienta!

Ce ingrediente ai pastrat (sau ai adaugat) pentru ca Maruta sa aiba acelasi gust? Ne referim la "savoarea" si la valoarea emisiunii.
S-a schimbat putin decorul. In rest, am pastrat ideea de cantat live, informatiile despre Litoral. Dar avem si rubrici noi: "Adevarat sau fals", "Liciteaza un obiect", "Stanga sau dreapta". De exemplu, Kamara de la Alb Negru a castigat un ou. Si a precizat ca, in tara lui, sa oferi fetelor fructe, legume sau anumite produse e un gest de curtoazie. Si i-a oferit oul Ancai Florescu (fosta Laguna). Oferim tot felul de premii, plimbari cu ski-jet-ul sau chiar sejururi la mare. Ii implicam atat pe spectatori, cat si pe telespectatori. In plus, avem un site, www.plajaluimaruta.ro. Va asteptam cu sugestii!

Crezi ca vei reusi sa dobori recordurile de audienta de anul trecut?
Bineinteles! Pentru ca deja am experienta emisiunilor de anul trecut. Asa ca poate sa si ploua ca tot nu am sa fiu luat prin surprindere! In schimb abia astept sa-mi surprind invitatii. Fiti pe faza!

LIVE
"Artistii sunt invitati sa cante. Este alegerea lor daca vor sa cante live sau cu CD-ul. Noi ne facem datoria si afisam pe ecran informatia: daca interpretul canta live sau face play-back" - Catalin Maruta
×
Subiecte în articol: antimonden maruta