x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Videoclip - Hummer Class

Videoclip - Hummer Class

de Raluca Grintescu    |    03 Mai 2006   •   00:00

Un Hummer alb a fost recent senzatia unei zile insorite din Capitala, fiind totodata protagonistul ultimului clip al formatiei Class, "Ce pot sa fac".



Un Hummer alb (foto) a fost recent senzatia unei zile insorite din Capitala, fiind totodata protagonistul ultimului clip al formatiei Class, "Ce pot sa fac".
Singurul de acest tip din Romania, "bolidul-limuzina" a fost adus special de la Timisoara la Bucuresti pentru filmari. Este un model facut pe comanda, cu un interior de invidiat: canapele din piele, bar, televizor, sistem Hi-Fi, lasere si multe alte accesorii. Una din cele trei locatii unde s-au desfasurat cadrele a fost si Arcul de Triumf, unde Hummerul a fost parcat cateva ore-n sir. Nu mult a lipsit ca suvoiul de curiosi sa ia cu asalt zona pentru a face poze cu telefonul mobil. Basca, soferii, care au tras imediat pe dreapta, curiosi sa vada "imensitatea alba". Insa ordinea a fost preluata imediat de politisti care au inceput sa imparta amenzi in stanga si-n dreapta soferilor care s-au incumetat sa incurce circulatia.

×
Subiecte în articol: antimonden