x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vila din California a regretatului actor Robin Williams, vândută la jumătate din preţul cerut iniţial

Vila din California a regretatului actor Robin Williams, vândută la jumătate din preţul cerut iniţial

26 Ian 2016   •   18:45
Vila din California a regretatului actor Robin Williams, vândută la jumătate din preţul cerut iniţial

Luxoasa vilă construită de regretatul actor american Robin Williams în Valea Napa din California a fost vândută cu 18,1 milioane de dolari, aproape jumătate faţă de suma de 35 de milioane de dolari, cerută iniţial, în 2012, scrie marţi ''Daily Mail''.

''Villa Sorriso'', adică ''Vila Surâsului'', a fost pusă în vânzare chiar de apreciatul interpret, care şi-a redus apoi pretenţiile la 30 de milioane de dolari cu câteva luni înainte de a se sinucide, la 11 august 2014, când avea 63 de ani.

Marele comic, laureat al premiului Oscar, a construit această reşedinţă din Munţii Mayacamas în anii 2000, dar a decis apoi să renunţe la proprietatea întinsă pe 640 de hectare dintr-o zonă viticolă pe motiv că întreţinerea ei costa prea mult.

Edificiul în stil mediteranean, alb cu lemnărie albastru deschis, ocupă o suprafaţă de aproximativ 1.800 de metri pătraţi, are două etaje şi cuprinde cinci dormitoare, şase băi, o bibliotecă şi o sală de proiecţii cinematografice. În faţa impozantei clădiri se găseşte o piscină de unde poate fi admirat un peisaj dominat de plantaţii de viţă-de-vie. Reşedinţa este dotată şi cu o casă pentru invitaţi, teren de tenis, un lac pentru pescuit şi grajd pentru cai.

Noii proprietari sunt Melanie şi Alfred Tesseron, un cuplu de oenologi francezi, atraşi de posibilitatea de a produce propria lor marcă de vin, scrie ziarului spaniol ''Abc''.

×