x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIP-urile la darts!

VIP-urile la darts!

26 Noi 2004   •   00:00

Vedetele autohtone si reprezentantii presei au avut ocazia, joi seara, sa se ia la intrecere. La aruncat sagetile. Asociatia Romana de Darts a lansat o provocare inedita, provocare menita sa faca acest sport cunoscut. In clubul bucurestean Pub Cesky, vedete precum Adrian Despot, Catalin Maruta, Vali Craciunescu, Diana Munteanu, Marius Radmanastean, Bianca Ionita, Adina Halas au incercat sa demonstreze ca pot nimeri borderul postat pe perete.

Adrian Despot
Diana Munteanu
Vali Craciunescu
CEL MAI BUN. Multi au aruncat chiar pentru prima oara la tinta, Catalin Maruta fiind dovada vie a expresiei "norocul incepatorului". Si Diana Munteanu a beneficiat de acest noroc al incepatorului, pe ultima suta de metri invingandu-si oponentul. Adi Despot de la Vita de Vie a fost cel mai bun din randul vedetelor. Dupa ce a demonstrat ca are directie, Despot si-a luat bagajele si a plecat acasa.

DISTRACTIE. De cand este tatic, solistul de la Vita de Vie nu-si mai permite sa piarda orele pe la spectacole sau petreceri. Singurul V.I.P. care care a avut timp mai mult la dispozitie pentru distractie a fost Vali Craciunescu. De altfel, acesta a facut tot posibilul sa se afle in centru atentiei, vorbind mereu foarte tare, gesticuland si razand zgomotos. Cu toate acestea, vedetele au fost invinse de reprezentantii presei cu scorul de 6 la 5. Totul s-a incheiat cu strangeri de maini, inmanari de cupe si cadouri. (C. O., R. I. A.)

×
Subiecte în articol: antimonden