x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIP-urile se scalda in piscina lui Bote

VIP-urile se scalda in piscina lui Bote

12 Iul 2004   •   00:00

Nu toate vedetele au vacanta. Cineva mai trebuie sa si munceasca. Asa ca raman in Capitala, dar au unde sa se distreze. Multe dintre ele si-au facut abonament la piscina lui Catalin Botezatu.

CATALINA IANCU

Pe malul Lacului Tei, intr-un colt uitat de lume, s-a redeschis, de curand, Clubul Bamboo Sporting Club. La capatul unei strazi "uitate" inclusiv de primarie se afla o oaza de liniste, unde personalitatile stau la soare, fara teama de a fi deranjate de vanatorii de autografe. Chiar daca tentatia e mare, cei care se trezesc a fi colegi de sezlong cu vreo vedeta ii respecta acesteia momentele de liniste.

CU MUTU LA SOARE. Se pare ca nu toate femeile il detesta pe Adrian Mutu. De cand s-a zvonit ca Adrian s-a balacit in bazinul lui Botezatu, s-a umplut clubul de femei care au venit, zi de zi, in speranta ca vor nimeri taman atunci cand va sosi fotbalisul, imaginandu-si ca le va cere si lor numarul. De telefon. Astfel ca reprezentantele sexului frumos aleg sa-si petreaca o dupa-amiaza pe terasa clubului, cu toate ca intrarea costa 200.000 de lei, cu sezlong cu tot.

INDRAGOSTITII ANULUI. Pepe si Oana Zavoranu sunt indragostiti. Si de soare, si de mare. Dar cum el are de onorat contracte in Bucuresti, iar ea e ocupata cu televiziunea, se refugiaza amandoi la Bamboo pentru o zi de plaja. Cu suculetele pe masa si in costume de baie, nici nu se sinchisesc sa se mai ascunda. Au mai calcat pragul complexului, la diverse evenimente care au avut loc aici, Dan Petrescu, Raluca Badulescu si Vali Punga, Oana Roman si Cornel Pasat.

Pe malul lacului e intotdeauna aglomeratie de VIP-uri. Marijuana semneaza condica din trei in trei zile. Iar Anamaria de la Demmo, in week-end. Razvan Ciobanu poate fi vazut stand in slip, la soare si rasfoind un teanc intreg de reviste de scandal. Pana si Dan Bittman a venit impreuna cu baiatul cel mare. Nici Zina Dumitrescu nu s-a sfiit sa se expuna la plaja.

LUMANARI PLUTITOARE. Viata de noapte este si mai animata. Daca piscina este deschisa de la 9:00 la 17:00, seara ea se transforma intr-un decor romantic, gandit de insusi Botezatu: cu reflectoare in diverse culori si lumanari plutitoare. Discoteca este deschisa tuturor celor cu suflet tanar, muzica fiind pentru toate gusturile. Aproape ca nu trece zi in care sa nu se intample cate ceva: in fiecare luni si marti mixeaza cate un DJ renumit. Miercuri are loc Stelissimo, un program de muzica si o prezentare de moda, joi iarasi DJ la butoane, iar de vineri dimineata pana luni la prima ora, distractie nonstop. Pe langa clubul deschis sapte zile din sapte, amenajat in stilul anilor ’30, vedetele se inghesuie si la restaurant, unde bucatarul-sef, adus chiar de la Monte Carlo, supervizeaza specialitatile preparate de un coleg german si unul italian.
×
Subiecte în articol: antimonden