x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIP-urile seamanacu eroii din povesti

VIP-urile seamanacu eroii din povesti

09 Iul 2004   •   00:00

VIP-urile nu numai ca seamana cu unele personaje din basme, dar cateodata se fac… de poveste. In sensul ca trec prin peripetii mai ceva ca eroii descrisi de marii povestitori. Si-am incalecat pe-o sa si vi-i prezentam asa...

CATALINA IANCU

Mai tineti minte ce scria pe braul pe care si l-a confectionat croitorasul cel viteaz? "Sapte dintr-o lovitura!" Era vorba despre sapte muste, insa dusmanii au crezut c-a omorat sapte zmei cu o singura lovitura de spada. Pentru cel mai cunoscut croitoras din moda romaneasca, adica Botezatu, lucrurile stau oarecum la fel. In sensul ca si el a avut "sapte dintr-o lovitura". S-a zvonit ca ar fi facut sex cu opt persoane. Adica el plus sapte fete.

MOTANUL INCALTAT. Fara indoiala, Mihai Albu este cel mai cunoscut designer de incaltaminte de pe plaiuri mioritice. El a realizat modele care mai de care mai aratoase si din materiale cu totul si cu totul deosebite: blana, pene de strut, strasuri, margele sau dantela. Dar tocmai inspiratul creator umbla incaltat numai cu adidasi. Nu si-a facut ciubotele rosii, precum motanul incaltat din povestea cu acelasi titlu.

ZANA MUNTILOR. Ca Andreei Marin i se zice "Zana" stim cu totii. Dar nu numai "Zana Surprizelor". I-am putea spune si "Zana Muntilor", precum cea din povestea lui Petre Ispirescu. Multi mai carcotesc si acum si se intreaba cum a putut Andreea sa urce pe Acoperisul Africii, caci are totusi, o constitutie destul de firava. Dar marturie stau fotografiile in care pare ca atinge cerul cu mana si diploma pe care scrie "Andreea Marin Gheorghita" si care dovedeste ca a pus piciorul pe ultima piatra a muntelui.

POVESTEA PORCULUI. Elena Carstea a simtit pe pielea ei… povestea porcului. Insa in sens invers. Personajul care leapada pielea de porc si se transforma in fiu de imparat e numai in basme. Caci in realitate i s-a intamplat taman pe dos. Tania Budi a zis, nu o data, ca a ajuns la aceeasi concluzie ca si Elena: ca barbatii sunt niste porci. In final, Carstea si-a schimbat parerea. Numai Budi n-are noroc.

RATUSCA CEA URATA. Andreea Raicu credea in copilarie ca are doua defecte, pe care le amplifica in mintea ei. Considera ca are buzele prea groase si picioarele prea subtiri. Prietenii ii accentuau aceste temeri, poreclind-o "Scheletel" sau "Buzata". Dupa ce a castigat o multime de concursuri de frumusete, ea si-a dat seama ca asa-zisele defecte erau calitati. Asa se face ca acum e considerata printre "lebedele" din showbiz.

MICA SIRENA. De cand s-a auzit ca Angel a renuntat la muzica, am putea s-o consideram "Mica sirena". Personajul amintit avea un glas cu care putea vraji pe oricine o auzea cantand, la fel ca si Raluca Ciocarlan. In vreme ce eroina renunta la voce pentru a fi impreuna cu printul viselor ei, Raluca fuge de "vrajitoarele" cele rele care bantuie prin muzica romaneasca.

CAPRA CI TREI FOTBALISTI. Laura Andresan s-a facut de poveste dupa scandalul cu cei trei fotbalisti. Nu le-a adus, ca-n povestea lui Creanga, "frunze-n buze" si nici "malaies in calcaies", ci capsuni, frisca si ananas. Rolul lupului din basm a fost jucat de un fotoreporter, care si-a pregatit teleobiectivul pentru a-i surprinde prin fereastra apartamentului. Primii doi, care erau mai mari, au fost mai obraznici. Nu le-au fost puse capetele-n geam, ci pozele-n reviste. Si i-au "mancat" nevestele cu fulgi cu tot dupa ce au aflat de isprava lor. Cel mai "mic" si mai "cuminte", dupa spusele Andresancai, a fost Mutu. In plus, divei porno i s-ar potrivi si "Povestea povestilor", pe care nu mai e nevoie sa v-o spunem.

×
Subiecte în articol: antimonden