x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vise! - Serginho, director digital

Vise! - Serginho, director digital

de Dana Cobuz    |    26 Feb 2007   •   00:00
Vise! - Serginho, director digital

Zece ani a fost vedeta pe la mai toate televiziunile autohtone. Acum, Sergiu Mihalcea (fost Serginho) racoleaza vedete pentru Evo TV, viitoarea televiziunea online pe care (deja) o conduce.

Serginho, director digital

Zece ani a fost vedeta pe la mai toate televiziunile autohtone. Acum, Sergiu Mihalcea (fost Serginho) racoleaza vedete pentru Evo TV, viitoarea televiziunea online pe care (deja) o conduce. Mai putin de o luna ne desparte de lansarea oficiala a unui post tv online romanesc de amploare. Patru investitori majori, fara implicatii politice, asigura spatele financiar pentru acest proiect media, al carui director este Sergiu Mihalcea. Vi-l mai aduceti aminte? A lucrat in aproape toate televiziunile de pe la noi.

Ce l-a suparat si l-a determinat sa-si paraseasca un scaun caldut dintr-un post tv consacrat? "Anul trecut s-au facut zece ani de cand ma plimb prin televiziunile romanesti. M-am plimbat pe la Antena 1, Realitatea TV, mi-am luat si eu teapa la National TV si in 2005 am plecat de la Prima TV. Pe la toate astea am facut cica emisiuni. La inceput e cool in televiziune, cunosti oameni, cunosti vedete, cunosti politicieni, te suna politicieni (oau!), daca mai si apari, te recunosc functionarii si iti dau o adeverinta mai repede... (deci mari avantaje - sic!!!). Dar nimeni nu spune ca in sedintele in care se hotarasc grilele se aude la unison o singura fraza: «publicul e prost, asta vrea, sa ii dam ce vrea, deci nu mai cautati idei» (...) Imi pare rau pentru mine ca nu am ramas pe un post cald asa cum fac multi pupincuristi din tv si care pe sticla se dau mari vedete (...) si am plecat sa astept doi ani sa creasca un proiect care la inceput credeam ca e doar o iluzie", spune Mihalcea.

PLIMBARETUL
"Anul trecut s-au facut zece ani de cand ma plimb prin televiziunile romanesti. M-am plimbat pe la Antena 1, Realitatea TV, mi-am luat si eu teapa la National TV si in 2005 am plecat de la Prima TV. Pe la toate astea am facut cica emisiuni. La inceput e cool in televiziune, cunosti oameni, cunosti vedete, cunosti politicieni"
Sergiu Mihalcea
director Evo TV

FARA LICENTA. Marturisirea a facut-o publica pe blogul "evotv.ro" de pe 360 yahoo, deodata cu prezentarea proiectului sau in vederea racolarii de vedete proaspete, nesiliconate, "cool". Publicul tinta al Evo TV este intre 12 si 35 de ani, in grila de programe urmand sa se regaseasca numeroase productii proprii. Printre altele, cei 20 de angajati si 50 de colaboratori vor realiza o emisiune dupa formatul Jackass, un show de stiri cu camera ascunsa, un reality-show mai tare decat Big Brother (cu patru baieti din camin si o fata), transmisii live sau inregistrate din cluburi, stand-up comedy. Pentru ca va transmite doar pe internet si pe telefoanele mobile Evo TV nu are nevoie de licenta de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

FACATURI
"Dar nimeni nu spune ca in sedintele in care se hotarasc grilele se aude la unison o singura fraza: «publicul e prost, asta vrea, sa ii dam ce vrea, deci nu mai cautati idei». Eu nu sunt prost, voi nu sunteti prosti. Nimeni nu spune ca la televizor se fac numai facaturi. Ca ce e reality in Romania (...) e figuratie de doi lei"
Sergiu Mihalcea
director Evo TV

×
Subiecte în articol: antimonden