x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Muzica bună, coregrafii spectaculoase și momente emoționante, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!

Muzica bună, coregrafii spectaculoase și momente emoționante, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!

03 Apr 2015   •   17:13
Muzica bună, coregrafii spectaculoase și momente emoționante, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

O nouă seară memorabilă a transformărilor sâmbătă, la Antena 1. Ștefan Bănică vine pentru prima oară la “Te cunosc de undeva!”, ca să cânte cu Oana Sîrbu. La rându-i, Oana se va transforma în... Ștefan Bănică și împreună vor interpreta “în oglindă”, câteva refrene celebre din repertoriul artistului.

Tot sâmbătă, Liviu Vârciu va cânta pentru prima dată alături de fiica sa, Carmina (12 ani). Cei doi se vor transforma în Sore și Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, și vor interpreta împreună piesa “Noapte caldă”.

Alina Eremia are ocazia să o imite sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, pe Beyonce, pe care o consideră idolul său, iar Daniel Iordăchioae să se transforme în americanul de culoare Trey Songz. Andrei Ștefănescu și Kamara, de la Alb Negru, vor cânta ca în Țara Oașului, precum Cornelia și Lupu Rednic. Pentru această transformare, Ozana Barabancea i-a împrumutat lui Andrei una dintre iile sale.

Denisa și Raluca de la Bambi le vor imita pe cele două surori, Toni și Encarna Salazar, de la Azucar Moreno, iar Oana Sîrbu va cânta în travesti “All of me”, superba melodie a lui John Legend. Liviu Vârciu se va transforma în nemuritorul Elvis Presley, Cezar Ouatu în Dani Klein, solista trupei Vaya con Dios, iar Lidia Buble va fi mai sexy ca niciodată în rolul lui Nicole Scherzinger, fosta membră a trupei Pussycat Dolls.

Cine va câștiga cea de-a opta ediție a show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

×