x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Actorul Pierce Brosnan, acuzat de încălcarea proprietății în Parcul Național Yellowstone. Starul ar fi intrat accidental într-o zonă interzisă

Actorul Pierce Brosnan, acuzat de încălcarea proprietății în Parcul Național Yellowstone. Starul ar fi intrat accidental într-o zonă interzisă

de Redacția Jurnalul    |    18 Ian 2024   •   10:15
Actorul Pierce Brosnan, acuzat de încălcarea proprietății în Parcul Național Yellowstone. Starul ar fi intrat accidental într-o zonă interzisă
Sursa foto: Hepta

Pierce Brosnan a fost acuzat de încălcare a proprietății în Parcul Național Yellowstone din SUA. Starul din James Bond pledează nevinovat. Pentru aceeași infracțiune, unii sunt amendați, interziși sau chiar condamnați la închisoare.

Starul lui James Bond a fost acuzat luna trecută că a ieșit din limitele parcului și a intrat într-o zonă termală de la Mammoth Terraces, în partea de nord a parcului, în apropiere de granița dintre Wyoming și Montana, relatează Sky News.

El ar putea fi încarcerat, amendat sau interzis în cazul în care va fi găsit vinovat, o audiere fiind programată acum pentru 20 februarie, după ce a negat oficial acuzația, potrivit unui document al instanței.

Brosnan a vizitat parcul din plăcere și nu pentru afaceri, a precizat Parchetul american pentru Wyoming.

Milioane de oameni vizitează parcul în fiecare an, mulți dintre ei venind pentru gheizerele și vasele de noroi, unde apa poate fi la punctul de fierbere.

Mammoth Terraces, un loc pitoresc cu izvoare termale încrustate cu minerale care țâșnesc de pe un deal, este unul dintre sutele de caracteristici termale din parc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pierce brosnan