x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ramona Bădescu face pentru prima dată masaj unui necunoscut, la „Poftiți pe la noi!”

Ramona Bădescu face pentru prima dată masaj unui necunoscut, la „Poftiți pe la noi!”

29 Iun 2015   •   14:58
Ramona Bădescu face pentru prima dată masaj unui necunoscut, la „Poftiți pe la noi!”

Pentru că în periplul lor caritabil vedetele ajung și la un complex turistic unde relaxarea este la ea acasă, Ramona Bădescu este desemnată de patron să facă masaj unui client. Bineînțeles, în schimbul unei sume ce urmează să ajungă la copiii din Berzunți pasionați de lupte libere.

Cum Ramona e decisă să facă tot ce îi stă în putință pentru a-i ajuta, ea nu crâcnește, însă este cât se poate de evident că nu se simte deloc confortabil în această ipostază. „Mie îmi place foarte mult să fac masaj iubitului meu, dar nu unui bărbat pe care nu îl cunosc”, explică ea.

Mai mult decât atât, cea care o supervizează nu ezită să o critice la fiecare mișcare greșită pe care o face, ceea ce îi face viața și mai grea.

La urma urmei, însă, cel care decide dacă Ramona este sau nu o maseuză calificată este clientul. Dacă acesta va fi mulțumit, luni și marți, de la 20:30, la „Poftiți pe la noi!”.

Aceasta nu este însă singura premieră pe care vedeta o trăiește la „Poftiți pe la noi!”. Tot în cadrul emisiunii va merge prima dată cu căruța, va mulge o oaie și îi va pregăti lui nea Mărin o surpriză specială, într-un atelier de prelucrare a marmurei.

×