x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ce trebuie neapărat să ai în buzunar în noaptea de Revelion. Îți aduce noroc și belșug

Ce trebuie neapărat să ai în buzunar în noaptea de Revelion. Îți aduce noroc și belșug

de Redacția Jurnalul    |    29 Dec 2023   •   09:45
Ce trebuie neapărat să ai în buzunar în noaptea de Revelion. Îți aduce noroc și belșug
Sursa foto: Hepta

De Revelion, oamenii au o grămadă de superstiții pentru ca anul ce urmează să fie unul îmbelșugat, iar pentru asta banii nu trebuie să lipsească din buzunare.

Potrivit Antena 3 CNN, o anume monedă pare să fie perfectă pentru ca, odată cu petrecerea de Revelion, să fie asigurat și un an nou îmbelșugat. Cei care respectă această superstiție pot avea un 2024 minunat, în care resursele financiare să fie de-a dreptul înfloritoare.

Cei care cred în superstițiile de Revelion țin cu sfințenie acest obicei. Mai exact, bani puși în buzunar pentru ca Noul An să fie unul bogat.

Bani în buzunar, în noaptea de Revelion, pentru un an bogat

Mai sunt doar câteva zile și trecem în 2024, așa că e timpul ca moneda care aduce bogăție să fie deja pregătită. Una dintre superstiții spune că trebuie să ai asupra ta ceva nou și ceva vechi, dar și bani.

Ceva nou e simplu de obținut. Poți lua o haină nouă potrivită pentru petrecere. Și, ceva vechi, nu e complicat. De exemplu, o monedă de argint, veche, în portofel, pare să fie combinația ideală pentru celelalte superstiții, scrie fanatik.ro.

Superstiții care aduc noroc în Noul An

Mai există o mulțime de superstiții care, cred oamenii, aduc noroc în anul care urmează. Se spune că e bine să mănânci 12 boabe de struguri, câte una pentru fiecare lună a anului, pentru a avea un 2024 bogat.

Se zice că este bine să mănânci pește la cina de Revelion, iar asta pentru ca în anul care urmează să te strecori printre probleme ca peștele în apă, fără efort. De asemenea, se spune că peștele aduce prosperitate și sănătate multă celui care îl consumă.

Foarte important este ca la intrarea în Noul An să nu existe certuri. Nici măcar tensiuni în familie, pentru că se spune că așa cum intri în noul an așa vei avea tot anul care urmează. Se spune că este bine să porți ceva roșu.

De asemenea, se spune că la ora 00.00, în noaptea de Revelion, trebuie să ai în mână un pahar cu șampanie pe care să îl bei până la fund. În acest fel, toate dorințele pe care ți le-ai pus se vor îndeplini, iar anul care urmează va fi unu prosper.

 

×
Subiecte în articol: revelion noroc belșug