x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban și în toată țara

Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban și în toată țara

06 Apr 2015   •   14:07
Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban și în toată țara
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Ediția de Florii a shw-ului “Next Star”, care a desemnat-o câștigătoare pe Alisa Iancu, o fetiță care i-a uimit pe toți cu vocea ei, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban și la nivelul publicului din toată țara. Emisiunea a adunat în fața micilor ecrane 2.446.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.18.

Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul urban și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 - 23.13) o audiență medie de 8,7 puncte de rating și o cotă de piață de 16,6 %, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 7,9 puncte de rating și o cotă de piață de 15 %. De asemenea, Antena 1 a fost lider de audiență la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 8,9 puncte de rating și 16,4 % cotă de piață, urmată de Pro TV, cu 8,5 puncte de rating și 15,8 cota de piață.


în Duminica de Florii, la Antena 1, cei cinci jurați de la “Next Star” – Lora, Maria Cârneci, Pepe, Connect-R și Vasile Muraru – au venit pentru prima oară cu oamenii dragi, într-un platou de televiziune. Pepe s-a aflat alături de soția sa, Raluca, de fiica lor, Maria, de mama sa și de nepotul său, Santino. Connect-R a venit cu soția, Misha, cu fiica lor, Maya, și cu tatăl său. Maria Cârneci s-a aflat alături de soț, fiu, noră și de nepoțica ei, “comoara casei”, Marie-Rose. Lora a fost însoțită de mama și fratele ei, iar Vasile Muraru a avut-o lângă el pe fiica sa, Sânziana, viitor medic. Cu toții s-au așezat în locul destinat juraților, de unde au urmărit și comentat prestațiile artistice ale micilor și talentaților concurenți.

Și în această ediție, copiii înscriși la “Next Star” au impresionat juriul și publicul cu talentul lor. Câștigătoare a fost desemnată Alisa Iancu, în vârstă de 13 ani, care i-a uimit pe toți cu vocea ei. În ediția de duminică a talent show-ului prezentat de Dan Negru, Alisa a interpretat excepțional melodia “Feeling Good” a lui Michel Buble.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urilor All Urban si National
Perioada 5 aprilie 2015

×