x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Simona Trașcă, Sânziana Buruiană, Ioana Popescu și Bianca Rus participă la “Splash! Vedete la apă”

Simona Trașcă, Sânziana Buruiană, Ioana Popescu și Bianca Rus participă la “Splash! Vedete la apă”

30 Iun 2015   •   20:34
Simona Trașcă, Sânziana Buruiană, Ioana Popescu și Bianca Rus participă la “Splash! Vedete la apă”
Sursa foto: MIHAI STETCU/Gabriela Arsenie

Simona Trașcă, Sânziana Buruiană, Ioana Popescu și Bianca Rus participă la cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va începe, în curând, la Antena 1.

Ioana Popescu a acceptat să vină la “Splash!” pentru că vrea să învețe să execute corect săriturile în apă și pentru că își dorește să-și învingă teama de înălțime și de posibile lovituri. Și dacă punctul ei forte în această competiție este ambiția, punctul slab ar fi miopia care o poate împiedica să execute anumite sărituri.

La rândul ei, Simona Trașcă spune că este de-a dreptul îngrozită de înălțime. Cum va reuși ea, în aceste condiții, să-și execute săriturile pregătite împreună cu antrenorii, telespectatorii Antenei 1 vor afla, în curând.

Chiar dacă în copilărie a avut parte de o experiență nefericită în relația cu apa – a căzut în apă și a fost la un pas să se înece -, Bianca Rus își dorește ca emisiunea “Splash! Vedete la apă” să fie pentru ea o experiență frumoasă. A acceptat să participe pentru a doua oară la show pentru că vrea să se distreze și să socializeze cu alte vedete.

Chiar dacă știe să înoate, Sânziana Buruiană nu reușește nicicum să treacă peste teama de înălțime. Speră ca, o dată cu participarea pentru a doua oară la “Splash!”, să-și învingă această frică.

Filmările pentru “Splash!” sunt în plină desfășurare la Bazinul Olimpic din Bacău. La show participă 40 de vedete, din diferite domenii, acestea fiind pregătite de Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu și Bogdan “Bobo” Ioniță, antrenorii lotului național la sărituri în apă.

×