x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Andre Rieu la Bucureşti. Regulile de acces la concertele lui Andre Rieu

Andre Rieu la Bucureşti. Regulile de acces la concertele lui Andre Rieu

04 Iun 2015   •   13:36
Andre Rieu la Bucureşti. Regulile de acces la concertele lui Andre Rieu
Sursa foto: andrerieu.com
Concert Andre Rieu. Organizatorii concertelor pe care violonistul Andre Rieu şi orchestra sa le vor susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, regulile de acces pentru cele 7 show-uri din zilele de 5, 6, 7, 11, 12, 13 şi 14 iunie 2015.

VEZI Schiţa locaţiei - Piaţa Constituţiei

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 18:00, pe cele două intrări amenajate in Bulevardul Libertăţii: intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidaţi de voluntari către zona şi locurile specificate pe bilete.

Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cat posibil aglomeratia de la portile de acces.

Citeşte şi Andre Rieu la Bucureşti. Trafic blocat în Centrul Capitalei, pentru concertele lui Andre Rieu

Concert Andre Rieu. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit, iar cei care depășesc această vârstă (2 ani) vor plăti bilet de intrare.

Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 și 7 iunie, vor putea fi ridicate și achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale cât și prin intermediul rețelei Eventim și a platformei online www.eventim.ro.

Concert Andre Rieu. În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârşitul concertului şi de a şterge înregistrările video şi/sau audio.

Citeşte şi „Industria” din spatele Regelui valsului, André Rieu

Concert Andre Rieu. Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenţii de pază vor percheziţiona în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit şi păstrat în garderoba amplasată în zona de acces.

De aceea, toţi fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie, acestea fiind amplasate sub fiecare scaun. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Concert Andre Rieu. Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziţie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu stricteţe instrucţiunile şi indicaţiile angajaţilor organizatorului şi cele ale pompierilor.

Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările şi prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți;

În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.

×