x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber "Te cunosc de undeva!", lider de audiență în mediul urban și în toată țara

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență în mediul urban și în toată țara

10 Mai 2015   •   19:36
"Te cunosc de undeva!", lider de audiență în mediul urban și în toată țara

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care i-a desemnat pe Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordachioae si Alb Negru drept finalistii celui de-al saptelea sezon a fost, sambata seara, lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban si la nivelul publicului din toata tara.

Aceasta editie a show-ului transformarilor, ultima dinaintea marii finale, le-a avut drept castigatoare pe Denisa si Raluca Tanase de la Bambi, care le-au imitat remarcabil pe rusoaicele de la t.A.T.u. Show-ului transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.925.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 22.23.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.30 - 23.51) o audienta medie de 8,2 puncte de rating si 19,7 % cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,5 puncte de rating si o cota de piata de 15,7 %. La nivelul publicului din toata tara, Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,4 puncte de rating si o cota de piata de 17,2 %, urmata de Pro TV, cu 6,6 puncte de rating si 15,3% cota de piata.

În ultima seară a transformărilor dinaintea marii finale, Alina Eremia a imitat-o pe Miley Cyrus, iar Liviu Vârciu a fost coloratul și expansivul King Africa. Oana Sîrbu s-a transformat în Julie Andrews și a jucat un moment de musical din “Victor, Victoria”, un film din anul 1982, Andrei și Kamara de la Alb Negru i-au imitat pe Lady Gaga și Elton John, iar Cezar Ouatu a fost Levi Stubbs, solistul grupului Four Tops. Daniel Iordăchioae l-a întruchipat pe Liviu Vasilică și a purtat costumul popular al regretatului interpret din zona Teleormanului, iar Lidia Buble a fost... Michel Buble.

Castigatoarele editiei au fost Denisa și Raluca Tănase de la Bambi care au devenit, pentru o seară, rusoaicele de la t.A.T.u.

Show-ul de sâmbăta aceasta a avut și două momente speciale. Juratul Andrei Aradits s-a transformat în Stela Popescu și a susținut un moment artistic alături de marea doamnă a teatrului românesc de revistă. Iar jurata Ozana Barabancea a cântat, pentru prima oară într-o emisiune de televiziune alături de fiica ei, Gloria, în vârstă de 10 ani.

Sambata, 16 mai, la Antena 1, in seara marii finale, castigatorul celui de-al saptelea sezon al transforming-show-ului "Te cunosc de undeva!" se va alege dintre Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordachioae si Alb Negru.

Sursa:Kantar Media 

×