x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un antrenor de tenis și soția lui vor să ajute câteva familii nevoiașe, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Un antrenor de tenis și soția lui vor să ajute câteva familii nevoiașe, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

22 Mar 2018   •   17:11
Un antrenor de tenis și soția lui vor să ajute câteva familii nevoiașe,  cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Soții Alexandra (29 de ani) și Cozmin Panait (28 de ani), din Constanța, vin joi, 22 martie, de la ora 22.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, hotărâți să câștige cât mai mulți bani din cei 100.000 de lei puși în joc la show-ul prezentat de Dan Negru. Dar acest lucru va fi posibil doar dacă ei vor ghici cu exactitate vârsta celor șapte persoane care vor veni în fața lor.

Alexandra predă modelling și lucrează mult cu copiii, pe când Cozmin este antrenor de tenis. S-au cunoscut în facultate și au continuat mult timp să iasă în cercuri comune de prieteni, perioadă în care el a început să-și dorească să fie împreună cu ea. La un moment dat, ea s-a hotărât să-i acorde o șansă. De doi ani sunt căsătoriți și părinții unei fetițe, pe nume Ingrid.

Cu banii pe care speră să-i câștige, joi, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, vor să sprijine familiile sărace dintr-un cartier alăturat lor, familii pe care de altfel le ajută de câte ori pot, dar și să plece într-o vacanță, în Belgia, la festivalul Tomorrowland.

 Câți bani vor reuși Alexandra și Cozmin să câștige, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 22 martie, de la ora 22.00, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Guess My Age – Ghicește vârsta