x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un cuplu româno-portughez dorește să cumpere un pian pentru fiul lor, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Un cuplu româno-portughez dorește să cumpere un pian pentru fiul lor, cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

25 Apr 2018   •   18:50
Un cuplu româno-portughez dorește să cumpere un pian pentru fiul lor,  cu banii de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Simona Araujo (37 ani) și Angelo Araujo (57 ani) vin joi, 26 aprilie, de la ora 22.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta” să-și testeze intuiția și spiritul de observație la show-ul prezentat de Dan Negru și să încerce să câștige cât mai mulți bani din cei 100.000 de lei puși în joc. Cu banii pe care speră să-i câștige, cei doi concurenți își doresc să-i cumpere fiului lor, Cristiano, un pian.

Angelo lucrează la o companie multinațională, pe partea de cablaj auto, iar Simona este psiholog, dar nu profesează, căci se ocupă de creșterea fiului lor, Cristiano, un puști talentat la pian.

Angelo, originar din Porto, Portugalia, a venit în România acum 13 ani. În același an, 2005, a cunoscut-o pe Simona, într-un club din Ploiești. Sunt căsătoriți de șase ani și, de șapte ani, îl au pe Cristiano. Spun despre ei că se ghidează după aceleași idei, nu se consultă, ci se înțeleg din priviri și au aceleași principii.

La “Guess My Age – Ghicește vârsta”, Angelo și Simona se vor baza pe intuiție și vor fi foarte atenți la fizionomia, machiajul, calitatea pielii mâinilor și a decolteului persoanelor care vor veni în fața lor.

Dacă vor reuși ei să ghicească vârsta celor care vor veni în fața lor și să câștige banii pe care și-i doresc pentru achiziționarea unui pian pentru fiul lor, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 26 aprilie, de la ora 22.00, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

 

×
Subiecte în articol: Guess My Age – Ghicește vârsta