x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Apă proaspătă şi cuburi de gheaţă

Apă proaspătă şi cuburi de gheaţă

23 Aug 2007   •   00:00

Electrolux a dezvoltat două noi produse: Source, un frigider care produce apă curată prin uşa frontală a aparatului şi Glacier, un congelator inovativ cu tehnologia No Frost, care are incorporat un aparat de gheaţă compact şi la indemănă.

Cercetările arată că cererea de apă imbuteliată este in creştere in Europa, in special in Italia, Germania şi Franţa, ţările ce par a fi cele mai "insetate".

Pe fondul acestei cereri crescănde a consumatorului pentru disponibilitatea permanentă de apă potabilă, dar şi de cuburi de gheaţă, Electrolux a dezvoltat două noi produse, şi anume: Source - un frigider care produce apă curată prin uşa frontală a aparatului - şi Glacier - un congelator inovativ cu tehnologia No Frost, care are incorporat un aparat de gheaţă compact şi la indemănă.

Produsele, pe scurt...

Frigiderul Source furnizează apa ce poate fi folosită atăt pentru băut, căt şi pentru gătit. Capacitatea rezervorului pentru apă este de 3,6 litri. Apa curată este obţinută prin intermediul unui sistem de filtrare care ii imbunătăţeşte gustul şi claritatea. Lansarea aparatului de gheaţă şi a dozatorului incorporat intr-un congelator reprezintă rezultatul unei cercetări in urma căreia a rezultat că nemulţumirile consumatorilor privind acest produs ţin de faptul că ocupă prea mult spaţiu şi nu oferă o capacitate suficientă de depozitare. Acest nou aparat a fost proiectat ţinănd cont de toate acestea, astfel că ocupă mai puţin de jumătate din spaţiul altor aparate de gheaţă automate şi are o capacitate de stocare internă de 252 litri. Are şi o funcţie rapidă de făcut gheaţa care poate să asigure pănă la 1,6 kg de gheaţă in 24 de ore.

Dispensorul de apă al frigiderului este localizat pe uşa exterioară. Prin simpla poziţionare a unui pahar sau a unui recipient la aparat şi apăsarea unui buton se poate obţine apă rece şi curată. Ambele produse se găsesc in magazinele Altex şi Domo din intreaga ţară la un preţ de 3.999 RON

Campania promoţională "Vecinul"

Estima Finance impreună cu DOMO Retail desfăşoară in perioada iunie-decembrie 2007 campania promoţională "Vecinul". Pe parcursul acestei promoţii, fiecare client Estima Finance care işi convinge un apropiat să contracteze un credit de minimum 1.000 RON primeşte ca bonus echivalentul a 50 de lei.

Pot beneficia de bonusul de 50 de lei clienţii DOMO care au deja un contract cu Estima Finance, au minimum două rate achitate şi nu sunt inregistraţi cu intărzieri la plată.

Prietenii, rudele sau vecinii clienţilor existenţi Estima care doresc să solicite un credit trebuie să aibă vărsta cuprinsă intre 18 şi 69 de ani. Aceştia pot cumpăra orice produs disponibil in magazinele DOMO şi beneficiază de un program de finanţare special creat pentru ei. Clientul poate recomanda programul unui număr nelimitat de prieteni.

×
Subiecte în articol: gheaţă apă