x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Atrium center, la Satu-Mare

Atrium center, la Satu-Mare

12 Iul 2007   •   00:00

O destinaţie de cumpărături binevenită in zonă

In luna mai a.c., grupul britanic de investiţii şi servicii financiare Dawnay, Day şi-a anunţat lansarea oficială pe piaţa romănească de real-estate, urmănd să dezvolte centre comerciale in Arad, Cluj şi Baia Mare sub numele de Atrium Center. De curănd compania a achiziţionat un teren in Satu-Mare, pe care va ridica un alt complex Atrium Center, cel de-al patrulea.

Multe tentaţii...

Atrium Center Satu-Mare va fi primul centru comercial din Satu-Mare, cu o suprafaţă inchiriabilă de aproximativ 30.000 mp, 900 de locuri de parcare, peste 135 de magazine, un hypermarket, cafenele, restaurante, spaţiu de joacă pentru copii. Noul centru va fi poziţionat la intersecţia dintre Bulevardul Henri Coandă şi Strada Corvinilor, chiar in centrul oraşului.

"Satu-Mare oferă o piaţă cu multiple posibilităţi, mai ales că acolo nu a fost construit nici un centru comercial şi de divertisment modern pănă in prezent. Zona de retail este incă la inceput şi estimăm că va cunoaşte o dezvoltare rapidă", a declarat Adina Călinescu, Country Manager Atrium Centers.

×