x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul AUTO/Stirile zilei

AUTO/Stirile zilei

24 Noi 2004   •   00:00

25 NOIEMBRIE 2004

Inedit - Au furat cea mai sigura masina

Cea mai sigura masina din lume, un Mercedes - Benz 600, apartinandu-i lui Jurgen Schrempp, presedintele grupului Daimler-Chrylser, a fost furata in doar 20 de minute, de cativa hoti care au blocat sistemul de localizare si au plecat cu ea ascunsa intr-un camion. Autoturismul, in valoare de aproape 800.000 de euro, este construit pentru a rezista atacurilor cu bombe si grenade, avand geamuri antiglont si fiind blindat cu un strat gros de otel.

Vanzari - Renault a vandut 10.000 de masini

Renault Romania a stabilit, in primele zece luni, un nou record, comercializand vehiculul cu numarul 10.000 in 2004, in conditiile in care vanzarile de anul trecut au insumat 11.000 de vehicule. La succes a contribuit noua generatie a lui Megane, pastrand Renault pe primul loc in topul marcilor de import, pe care il domina de 5 ani. Pentru aceasta luna, francezii au anuntat ca vor avea, de asemenea, rezultate comerciale exceptionale, fiind asteptate vanzari de peste 1.200 de unitati.

Campanie - Parteneriat de succes

Departamentul de media al agentiei Tempo Advertising a creat strategia de media pentru evenimentul "Colectia TiriacAuto", care a reprezentat pentru piata romaneasca un concept original de eveniment, derivat din "caravana auto". Echipa Tempo, condusa de Claudia Serbanescu si Mihaela Neacsu, s-a ocupat de media planning si media buying pentru campania care a promovat rebrandingul TiriacAuto si evenimentul "Colectia TiriacAuto", campanie desfasurata in perioada septembrie-noiembrie 2004. Cele 10 marci gestionate de grupul TiriacAuto sunt: Mercedes-Benz, smart, Chrysler, Jeep, Mitsubishi, Jaguar, Land Rover, Ford, Mazda si Hyundai.

Distinctie - Ford da premii pentru mediu

In cadrul celei de-a opta editii a "Premiilor Ford pentru Protectia Mediului", Romcar a premiat cu 8.000 de dolari proiectul "Green Chemistry" al institutului "CD Nenitescu", pentru realizarea combustibilului bio-diesel. Acest tip de carburant nu este poluant, putand fi obtinut din ulei de soia, de rapita sau de floarea-soarelui. De asemenea, Romcar a oferit premii totale in valoare de 20.000 de dolari, fiind premiate, in total, opt proiecte dintr-un total de 64.
×
Subiecte în articol: auto