x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de revzervă

Bucătar de revzervă

10 Oct 2007   •   00:00

Pot să vă spun, cu mare durere, că de la un timp nu-mi mai place să intru intr-un local. Cum de ce? Pentru că sunt reci, lipsite de intimitate, cu oameni crispaţi, invăluiţi in nori de fum, veniţi parcă să facă aranjamente ale unor afaceri dubioase.

Pot să vă spun, cu mare durere, că de la un timp nu-mi mai place să intru intr-un local. Cum de ce? Pentru că sunt reci, lipsite de intimitate, cu oameni crispaţi, invăluiţi in nori de fum, veniţi parcă să facă aranjamente ale unor afaceri dubioase. Incep de pe la prănz şi termină seara tărziu, tehui de cap şi plini de lehamite, cu toate că problemele ce s-au rezolvat, unse cu o mulţime de pahare, ar trebui să-i mulţumească. Sunt şi unii lejeri, prea lejeri, care se obrăznicesc după ce beau diverse şi incep prin a face ocheade femeilor din jur şi vorbesc tare, pentru că li se infundă urechile cu băuturile amestecate, ce incep prin a li se ridica la cap. Ăştia vin mai tărziu şi pleacă, de obicei, impinşi afară de bodyguard. In rest, rar intălneşti o pereche, două. Stingheri, iau masa aruncănd cănd şi cănd căte o privire cercetătoare, achită şi pleacă neobservaţi.

×
Subiecte în articol: bucătar de rezervă