x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    03 Dec 2008   •   00:00

A venit frigul, aşa că schimbăm meniul! Trecem la ceva mai consistent. Păi, nu? Ca să putem tremura vârtos, prin staţii.



Nu trebuie să plecăm de acasă, dimineaţa, fără a avea la "bord" măcar un ou ochi, cu ceva şunculiţă, caşcaval sau o brânză rasă, acolo… Poate fi şi o omletă cu morcov, ceapă şi caşcaval ras, lângă pâine prăjită şi o salată scurtă de sfeclă roşie. Merge un ceai de plante şi o cafea. Astea toate ca să ne menţină în formă până seara. Sunt unii care, de foame, mănâncă pe la prânz niscai preparate mirositoare ademenitor… Bieţii de ei! Şi să te mai miri că sunt graşi!  Iar seara  mâncăm hămesiţi o ciorbă (rar de tot!) şi o ditamai halcă de carne…  E drept că indicată este o salată de crudităţi, dar numai cu salate... mi-am adus aminte de bietul…

×
Subiecte în articol: divertisment