x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Citroën, o nouă filosofie: Conceptul lDS

Citroën, o nouă filosofie: Conceptul lDS

13 Feb 2009   •   00:00

Francezii de la Citroën au întors o nouă pagină a istoriei lor şi au dezvăluit în cadrul unei gale desfăşurate la Paris noua lor identitate. Astfel, un nou logo, un nou univers grafic ce implică şi o nouă arhitectură a punctelor de vânzare şi o nouă linie de produse dinstinctive, intitulată DS, este artileria grea cu care atacă Citroën piaţa.



STIL. DS e caracterizat prin angajamente puternice în termeni de stil, dinamică şi utilizare. Angajamente care implică, în mod natural, o valo­rizare în ceea ce priveşte preţul. Dar valorizare care va ramâne realistă. Produse care stârnesc dorinţe, accesibile, care se disting prin creativitate, utilitate şi calitatea finisajelor. Automobile care prezintă tot ce este mai bun în Citroën. O linie de produse care afişează cu mândrie noul spirit Citroën: Créative Technologie. Conceptul "DS inside" este prima ilustrare a acestei noi linii de produse. Cele trei modele care vor apărea vor fi DS3, DS4 şi DS5.  Denu­mirea DS creează o punte între trecut (seria DS fiind un model de referinţă al timpului său) şi viitor (fiind o nouă modalitate de a gândi automobilul). Marca a decis aşadar să caute soluţiile în propriile gene pentru a întări poziţionarea noii sale linii de produse şi să insufle o stare de spirit diferită, pe care acest nume îl inspiră. DS : Different Spirit.


News

Asistenţă verde. Berlin. În cadrul "Zilei Îngerului Galben", reuniunea anuală a Clubului Auto German (ADAC), grupul GM/Opel a fost reprezentat de un autovehicul HydroGen4 care va fi utilizat de serviciul de asistenţă rutieră al clubului în regiunea Berlin-Brandenburg. Modelul HydroGen4, care foloseşte hidrogenul drept combustibil, va fi primul autovehicul cu celule de carburant din lume supus rigorilor utilizării zilnice din domeniul extrem de solicitant al serviciilor de asistenţă rutieră.

Premiu Eco. Pregătit pentru lansarea pe piaţa din Spania, noul Seat Ibiza Ecomotive a obţinut premiul "ECOBEST 2008" oferit de Organizaţia Autobest în oraşul istoric Istanbul, care recompensează cele mai ecologice mo­dele de pe pieţele în curs de dezvoltare. Cu emisii de CO2 de numai 98 g/km şi un consum de carburant de 3.7 l/100 km, Ibiza Ecomotive este cel mai performant model din acest segment la capitolul rezultatelor ecologice, precum şi al fiabilităţii, fiind, de asemenea, cel mai  ecologic model realizat de producătorul spaniol.

 

 

×
Subiecte în articol: auto