x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul CN de Raliuri - Suparati si in Moldova

CN de Raliuri - Suparati si in Moldova

30 Sep 2004   •   00:00

Incheiata cu victoria echipajului Dan Gartofan/Dorin Pulpea, pe Seat Cordoba WRC, etapa a 9-a CNR, "Raliul Manastirilor Moldave", a fost foarte tensionata, din cauza suspendarii licentelor sportivilor care au aderat la noua federatie.

RETRAGERE. Cei in cauza nu au putut sa ia startul, singurul care a renuntat sa mai participe fiind Alexandru Pitigoi, pe Mitsubishi Lancer EVO VII de grupa N, care s-a alaturat colegilor exclusi, declarand ca, mai intai de orice, pentru ei conteaza fair play-ul si ca va participa la etape la care toti concurentii sunt tratati in mod egal de catre autoritatile in domeniu.

LUPTA. Cele opt speciale ale raliului s-au desfasurat sambata, pe o ceata deasa, pe un traseu foarte rapid si tehnic. La grupa N s-a impus George Morar de la OMV Rally Team, secondat de colegul sau de echipa Emanuel Ilina, care a pierdut prima pozitie din cauza unei iesiri in decor ce l-a costat secunde pretioase. Trofeele N 1,6 si A 2,0 au fost castigate de Claudiu David, respectiv George Grigorescu, acesta din urma trecandu-si in palmares, cu aceasta ocazie, inca un titlu de campion la aceasta grupa. In lupta pe echipe, BKP Racing a reusit sa acumuleze cele mai multe puncte, fiind urmata pe podium de OMV Rally Team si Atlanta House RT. Ultima etapa a acestui sezon se va desfasura peste doua saptamani la Onesti, cea mai interesanta lupta urmand a se da pentru titlurile puse in joc la grupa N si la echipe. (Catalin Fainisi)

×
Subiecte în articol: auto