x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Concept ingenios prezentat in cadrul unui concurs de design

Concept ingenios prezentat in cadrul unui concurs de design

05 Apr 2008   •   00:00

O idee cu totul şi cu totul ine­dită a fost prezentată în cadrul unui concurs internaţional de design. Ea aparţine tânărului desig­ner turc Sevin Coskun şi propune integrarea vasului de toaletă în corpul maşinii de spălat. Ideea aflată într-o fază conceptuală propune ca apa folosită în cadrul unui ciclu de spălare să fie reutilizată apoi pentru încărcarea vasului de toaletă.

O idee cu totul şi cu totul ine­dită a fost prezentată în cadrul unui concurs internaţional de design. Ea aparţine tânărului desig­ner turc Sevin Coskun şi propune integrarea vasului de toaletă în corpul maşinii de spălat. Ideea aflată într-o fază conceptuală propune ca apa folosită în cadrul unui ciclu de spălare să fie reutilizată apoi pentru încărcarea vasului de toaletă. Este un produs gândit să rezolve două probleme deodată: prima este aceasta a raţionali­zării consumului de apă şi cealaltă se referă la salvarea spaţiului. În timp ce ideea de a rezolva aceste două proble­me în acelaşi timp este foarte bună, nu ştim cât de bine primită este aceea de a scoate şi băga hainele la spălat, chiar deasupra toaletei!

Tot felul de alte concepte ingenioase aveţi de descoperit pe site-ul con­cursului www.core77.com/competitions/GreenerGadgets.

×