x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Concertul starurilor

Concertul starurilor

28 Dec 2007   •   00:00

In noaptea de Revelion, Christina Aguilera, Beyonce, Eminem şi Elton John, Bono, Celine Dion şi Ricky Martin petrec la Pro Cinema. La numai o oră după ce s-a intrat in noul an, telespectatorii sunt invitaţi la "Concertul starurilor" ("My Night at The Grammy’s").

Christina Aguilera, Beyonce şi Ricky Martin fac Revelionul la Pro Cinema

Â
In noaptea de Revelion, Christina Aguilera, Beyonce, Eminem şi Elton John, Bono, Celine Dion şi Ricky Martin petrec la Pro Cinema. La numai o oră după ce s-a intrat in noul an, telespectatorii sunt invitaţi la "Concertul starurilor" ("My Night at The Grammy’s"). Gazdele Melissa Etheridge, Alicia Keys şi Faith Hil vor avea invitate nume dintre cele mai grele ale muzicii. Realizat special pentru sărbătorirea a 50 de ani de existenţă a Premiilor Grammy, la "Concertul starurilor" vedetele vor rememora momentele speciale pe care le-au trăit in "Noaptea cea mai importantă a muzicii". Poveşti de culise dintre cele mai picante spuse de artiştii inşişi, dar şi omagiile aduse lui Bruce Springsteen şi Janis Joplin de unii dintre cei mai populari căntăreţi reprezintă unele dintre momentele "cu greutate" ale "Concertului starurilor".

Cinete premiază

In ediţia specială a emisiunii "CineTePrinde", difuzată de Pro Cinema la 29 decembrie, incepănd cu ora 23:00, Cristian Tudor Popescu ii va avea ca invitaţi pe căştigătorii celor mai importante premii acordate la Festivalul CineMaIubit. Producţiile căştigătoare vor putea fi vizionate de telespectatorii Pro Cinema la emisiunea "CineTePrinde", iar regizorii lor işi vor prezenta filmele in premieră la televiziune.

Maraton Californication

Film-surpriză la miezul nopţii la HBO

Ca in fiecare an, HBO a pregătit o surpriză de proporţii la miezul nopţii. Secretul este foarte bine păstrat, iar pentru a-l descoperi nu vă rămăne decăt să fiţi prezenţi in faţa micilor ecrane incepănd cu ora 0:10. Pănă atunci insă vă veţi descreţi frunţile alături de Leslie Nielsen şi Anna Faris in Scary Movie 4 (ora 20:20) şi veţi dansa alături de Justin Timberlake la concertul FutureSex/Loveshow (ora 21:45). Incepănd cu ora 2:15 se dezlănţuie David Duchovny, intr-un maraton al mult controversatului serial Californication. Cele şapte episoade difuzate de HBO se vor incheia la ora 5:15. La timp pentru o periniţă romănească.

Revelion Euforic. Pentru seara dintre ani, Euforia s-a pregătit cu un program special. După finalul de sezon al emisiunii "Shopping-ul, pasiunea mea" (ora 20:00), fetele isteţe ne arată că ştiu să se distreze. In ediţia specială, moderatoarele Euforia TV - Manuela Fedorca, Corina Dănilă, Dana Săvuică, Irina Nicolae, Alina Profir, Geta Voinea - şi publicul, in totalitate feminin, vor să pună la punct planul de bătaie pentru 2008 in relaţia cu societatea, dar mai ales cu bărbaţii. La jumătate de oră după miezul nopţii urmează comedia "Iubitul meu se insoară", apoi concertul Il Divo (2:30), World Music Awards (3:30) şi Miss Europe 2006 (5:00).

Flamenco fierbinte. Romantica işi incepe programul special pentru trecerea in Noul An cu un interviu incendiar acordat de Elton John (sămbătă, ora 15:00). Programul, intitulat "Me, Myself and I", este o confesiune filmată a lui Elton John, in care sunt tratate şi subiecte mai delicate ca orientarea sa sexuală şi relaţia cu partenerul său, David Furnish, dar şi viaţa sa tumultuoasă din anii tinereţii. De la ora 18:30, dansul devine rege la Romantica, unde puteţi urmări cele mai bune momente ale spectacolului "Zapatos blancos" ("Pantofii albi"), susţinut de Joaquin Cortes la Bucureşti. Regalul se incheie glorios in noaptea de Revelion, cănd va fi prezentat concertul lui George Michael de pe noul Stadion Wembley din Londra.

Â

×
Subiecte în articol: concertul special revelion