x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Confesiune - Fanul presedintelui

Confesiune - Fanul presedintelui

de hamsterul Bobby    |    10 Dec 2006   •   00:00

LA CEAS DE TAINA CU HAMSTERUL BOBBY
Recunosc: sunt fanul presedintelui. Noi, hamsterii, ne-am ales un presedinte carismatic. L-am preferat pe cel mai activ de prin carciumi, pentru ca ne plictiseam ingrozitor de bosorogii bolsevici care tineau discursuri de complezenta.
LA CEAS DE TAINA CU HAMSTERUL BOBBY
Recunosc: sunt fanul presedintelui. Noi, hamsterii, ne-am ales un presedinte carismatic. L-am preferat pe cel mai activ de prin carciumi, pentru ca ne plictiseam ingrozitor de bosorogii bolsevici care tineau discursuri de complezenta. Ne-am dorit o schimbare si am facut-o fara sa ne gandim prea mult. Viata e oricum prea scurta pentru analize profunde si prea multa filosofie. Asa consideram noi, hamsterii. Vrem sa bem cu presedintele. Pe strazi, pe trotuare, pe masini, sub masini, in parcare. Peste tot. Un comunitar de-al nostru a deschis si o carciuma care se numeste "La Golden Chitz". A devenit locul nostru preferat de intalnire cu presedintele. Deci, zis si facut! Avem un presedinte care isi petrece mai mult timp la baute decat la palat. Deschis, popular si foarte haios. Nici la emisiuni de divertisment nu ne mai uitam de cand l-am ales. Pentru ca presedintele nostru se ridica mult peste comicii de doi bani care incearca din rasputeri sa inventeze ceva amuzant, fara prea mari sanse de reusita…

Acum, de cand cu intrarea voastra in UE, avem si noi probleme. Presedintele nostru s-a prins ca vom avea criza la cascaval. Ca vom muri de foame si toate oalele se vor sparge in capul lui. Asa ca a gasit solutia pentru a-si asigura locul la conducere inca patru ani. Si vrea anticipate. Normal! Daca apuca sa treaca 2007 fara cascaval, o sa-l injuram toti si nu mai vede el sefie in 2008. Dar, daca il realegem acum, cat inca n-a murit nici unul dintre noi de foame, mai sta patru ani fara grija la carciuma. Mie chiar imi place presedintele asta! E destept.

×
Subiecte în articol: pagina lui zdreanta