x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la volan: Un tânăr băut a intrat cu mașina în două autoturisme parcate 

Inconștiență la volan: Un tânăr băut a intrat cu mașina în două autoturisme parcate 

de Redacția Jurnalul    |    01 Mai 2024   •   10:47
Inconștiență la volan: Un tânăr băut a intrat cu mașina în două autoturisme parcate 

Un tânăr de 22 de ani, băut, a intrat cu mașina, miercuri dimineață, în două autoturisme parcate de pe marginea unei străzi din Tecuci. Șoferul și un pasager au fost răniți și au ajuns la spital.

„În data de 1 mai 2024, la ora 05:14, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Din cercetările polițiștilor, s-a stabilit că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Tecuci, în timp ce se deplasa pe strada menționată, către centrul municipiului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme staționate pe marginea arterei rutiere”, anunță IPJ Galați.

Șoferul și pasagerul din dreapta față, un bărbat de 23 de ani, tot din municipiul Tecuci, au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, pentru îngrijiri medicale.

„De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la unitatea spitalicească, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a valorii alcoolemiei, dar a refuzat acest lucru. În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, arată polițiștii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: baut accident